MakeupMascara

Testat – By Terry Lash-Expert Twist Brush Mascara

Testat – By Terry Lash-Expert Twist Brush Mascara

Mascara…jag läste någon undersökning för ett par år sedan att mascaran är det viktigaste i en kvinnas makeuparsenal. No wonder att man testar mascaror till oändlighet då! Och med tanke på att man bör byta sin mascara var tredje månad så gör det inget om man testar nytt någon gång ibland, för den ska ändå snart bytas. Idag skriver jag om mitt senaste mascaratest, nämligen By Terry Lash-Expert Twist Brush Mascara.

Jag håller hårt i min favorit från Sisley, (som jag skrivit om innan här ) men nu har den fått lite konkurrens. By Terry Lash-Expert Twist Brush Mascara håller riktigt bra i konkurrensen! Och jag har hårdtestat, vid träning, jobb en heldag och fezzzzzt. Du hittar inte många inlägg om mascaror på denna blogg, just för att jag enbart skriver om de som jag själv tycker är bra! Och jag är überkräsen. Men nu lite information!

By Terry Lash-Expert Twist Brush Mascara

Det som sticker ut mest med denna mascara är att den har två typer av borstar, i en mascara. Man vrider nämligen på toppen av mascaran, så går den från att vara en separerande, förlängande borste till en volymgivande! Så den som har beslutsångest som jag kan lungt shoppa EN mascara och få två borstar och två funktioner i en.

By Terry Lash-Expert Twist Brush Mascara, skonhetssnack.se IMG_0262

Här har ni den förlängande och separerande borsten…

By Terry Lash-Expert Twist Brush Mascara, skonhetssnack.se IMG_0276

By Terry Lash-Expert Twist Brush Mascara, skonhetssnack.se IMG_0264

Och här har ni den volymgivande borsten!

By Terry Lash-Expert Twist Brush Mascara, skonhetssnack.se IMG_0274

Ingredienser

By Terry Lash-Expert Twist Brush Mascara innehåller en mängd vårdande ingredienser, så man tar hand om fransarna samtidigt som man har mascara på sig. ”Vegetabiliska oljor från olivolja, avokado och jojoba, skulpterande vax av ris, karnauba och candelilla samt keratin är hemligheten i By Terrys Lash-Expert.”Så säger By Terry själv om ingredienserna i mascaran.

Och såhär ser den ut på mig! Jag växlar lite mellan de olika delarna på mascaran, ibland kör jag båda på samma gång. Man får testa sig fram till vad som funkar bäsr för sig.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Hej Andrea!
    Jag har precis fått hem mascaran och jag kan bara hålla med dig. Den är superbra, helt klart den bästa jag provat hittills. Den ger både volym och längd till mina ganska korta fransar. Den klumpar sig inte heller, vilket är ännu ett plus. Kommer att köpa den igen. Hälsningar Ing-Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.