Makeup

Hållbar makeup på höstbröllop

Hållbar makeup på höstbröllop

I helgen har jag varit på bröllop i dagarna tre. Och vilka dagar det har varit! I fredags var det middag på kvällen, i lördags var det vigsel och fest med övernattning på ett superfint ställe utanför Jönköping. I söndags väntade en dignande brunch. Under dessa dagar krävdes det såklart makeup som tål det mesta. Tårar såklart, men i mitt fall är det viktigaste att det inte ”äts upp” efter halva dagen. Man ska inte behöva bättra på rougen med några glas vin i kroppen (det blir oftast clownvarning på det) och man ska absolut känna att man kan ställa upp på bild närsom utan att fundera på var mascaran sitter. Här kommer mina bästa tips på makeup som verkligen sitter!

weddingmakeup|skonhetssnack.se

Dena bild tog jag efter tårtan innan dansen, så runt 22 skulle jag säga. Ganska bra jobbat tycker jag!

Jag gjorde min makeup såhär:

Detta satt en hel dag och jag kände mig till och med fin när jag gick och lade mig =)

annaochgustav|skonhetssnack.seDet underbart vackra brudparet.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

    1. Hejsan!
      Jag har vad jag kallar ”giraff-fransar” dvs. långa med superraka. Därfär böjer jag dem alltid.
      Men har man en naturlig böj så behövs ju inte det, men denna mascars har ingen egen ”curl effect”, så vill man vara säker på att få en fin böj så rekommenderar jag en böjare. Vill du istället ha en mascara med böjande effekt rekommenderar jag Sisley So Curl Mascara.. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.