Hårvård

Inpackning innan schampo med Oribe

Oribe Gold Lust Pre-Shampoo, skonhetssnack.se IMG_0077
Det här med att man lägger hårinpackning först i sin hårtvättsrutin istället för sist är något som blir vanligare och vanligare. Fler märken lanserar så kallade ”pre shampoo treatments”, R+Co är ett märke som jag skivit om i detta sammanhang och det kan du läsa mer om härMen nu har det lyxiga hårvårdsmärket Oribe hängt på trenden och lanserade för ett tag sedan Oribe Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment. Och det är denna du ska få läsa om idag!

Oribe Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment

Inpackningen ingår i Oribes serie ”Gold lust” som är för skadade och/eller skadade hår. Oribe Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment jobbar även den reparerande på trötta, skadade och torra hår, och har bland annat stjärningrediencen niacinamid i sig! Den är mycket, mycket krämig och ska mjukas upp mellan fingrarna innan den appliceras i längderna av håret. Den ska läggas på torrt hår, vilket jag gillar för då kan man lägga i den, äta frulle, träna, slappa, dammsuga eller göra något annat medan inpackningen verkar. Man hatar ju att frysa i duschen för man kan ju inte stå en kvart och duscha sig pga miljön osv så ajjemen säger jag till denna typ av inpackning! =)

 Tips! När jag applicerade denna så gojsade jag in den överallt, och kanske lite i överakant gällande mängden. Sköljde sedan av som ett balsam och trodde det skulle vara bra. Sedan när det var dags för schampo, schamponerade jag inte i underhåret (pga brukar inte göra det), men det fick jag nu ångra. Kände mig fet ui underhåret när jag skulle föna det, men det var ju för att jag inte tvättat ur inpackningen ordentligt.

Alltså: Du måste schamponera bort inpackningen ordentligt. Överallt.

 Och en smart grej- när man har gjort slut på burken kan man köpa en refill. Billigare och mer miljövänligt, ja tack!
Oribe Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment Refill

Användning

Kika på filmen nedan för att få se exakt hur ni ska göra med den.

Kraaaam

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.