Andreas...Resor

Sparesa till Italien

Sparesa till Italien

Om nästan exakt en månad åker jag till Italien för lite SPA- seeing. Italien har ju förutom proseccon, parmesanen, mozzarellan och tiramisun fantastiskt hudvård och helt makalösa SPA-anläggningar. När jag åker till Italien denna gång ska jag besöka två ställen där SPA- avdelningarna är signerade Comfort Zone, ett spamärke som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Dessa är de ställen jag vet att vi ska besöka än så länge:

Castello di Velona

Ett slott! Ett spaslott! Where they also have wine! Alltså hur underbart?!

Detta slott ligger i Toscana någon timmes bilväg från Pisa dit vi flyger.

Ställe nr två blir…

Miramonti Boutique Hotel

Denna pärla har jag varit på innan, men då hade de inget spa (den upplevelsen kan du läsa om här). Nu har de byggt om rejält och öppnat en sprillans ny spaavdelning med behandlingar och produkter från Comfort Zone. Miramonti ligger i Merano, långt uppe i norra Italien, jag fick svindel sist jag körde dit. Detta är ett ställe jag varmt kan rekommendera i sin helhet, återkommer med recension av det nya spat.

Detta ser ju helt underbart ut, I can’t wait!

Kram på dig!

OBS! Alla bilder i detta inlägg är hotellens egna bilder som jag lånat från deras respektive hemsidor.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.