Makeup

Makeupmåsten just nu

Makeupmåsten just nu

Som du kanske har förstått så är det ganska många produkter i omlopp i min necessär. Vissa testar jag ett tag, skapar mig en uppfattning, gillar jag den tipsar jag om den, gillar jag den inte tipsar jag inte om den, simple as that. Men då det ändå finns en stor mängd väldigt bra produkter måste man sålla även bland godbitarna. Det brukar ske lite med automatik, det är ju de produkter som man inte tar med på resa eller får stå framme när det är total overload i badrumsskåpet.

Makeupmåsten just nu | skönhetssnack.seMEN idag ska jag prata om några produkter som liksom hängt kvar, trots många omgångar av sållningar. Så bra tycker jag de är, och de är även perfekta nu i sommar. Man blir snygg, snabbt och smidigt, med extra solskydd också. Perfekt!

bareMinerals Complexion Rescue: En fuktgivande makeupcreme som har alla braiga egenskaper från en BB och CC-cream, och som är rejält återfuktande. Så för den late eller den som har rejält snålt med tid kan man ha enbart denna produkt. Jag har nyansen ”02 Vanilla” nu på sommaren, men kan även ha ”01 Opal” om det har regnat ett tag =).

Läs mer om den och se nyanser i mitt tidigare inlägg om den här>.

Peter Thomas Roth CC Eye Correcting Concealer: En vårdande, lystergivande duoprodukt. Den har en concealer med SPF 30 på ena sidan, samt en highlighter på andra sidan. Dryg som satan, och sitter väldigt bra tycker jag. Om man vill ha lite mindre smink på sommaren så tycker jag att den här är ett måste, då man både kan ha den runt ögonen, men även kring näsvingar eller andra ställen där du vill täcka lite extra. Den finns i tre nyanser, jag använder ”Light”.

Läs mer om den och se nyanser i mitt tidigare inlägg om den här>.

Pürminerals Double Ego Eyeliner:

Eyeliner och kajal i ett, kan det bli bättre? Naj, tror inte det. Perfekt när man är en velpella som jag, som helst inte väljer bort på semestern, men även inser faktum: man kan inte packa 10 kilo makeup & hudvård av totalt 15 kilo, det går ju bara inte (man ska ju få plats med böcker också…kläder är extremt överskattat 😉 )

Läs mer om den och se nyanser i mitt tidigare inlägg om den här>.

Sisley So Intense Mascara: Världens bästa mascara om du frågar mig. End of story. Har skrivit om den många gånger innan, du kan läsa mer om den här>.

RMS Beauty Living Luminizer: En håll käften- highlighter. Så fin att lägga under ögonbrynen, på kindbenen, på amorbågen etc. Alltid ett måste för mig. Den är inte glittrig eller skimrig, bara ”lystrig” =) Som när man smörjt in sig med en fet creme. Bjuder på en extra bild på den.

RMS Beauty Living Luminizer
Har du någon favorit makeupprodukt som alltid hänger med i necessären? Tipsa mig gärna, jag är nyfiken!
Kram kram

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

  1. Hej!

    Vilket underbart nagellack du har!!! Vilket märke och färg är det, eller är det en blandning? Älskade färgen!

    Ha en fortsatt trevlig smink vecka! 🙂

    Mvh

  2. Hej Andrea! Jag har testat BareMinerals Complexion rescue men tyckte inte den passade mig. Gav ingen täckning alls. Jag gillar inte att ha mycket i ansiktet men denna gav tyvärr ingenting. Jag upplever den som en lätt färgad dagkräm. Har nu klickat hen Exuviance foundation och den är fantastisk bra. Undrar om du har något tips på bra ögonprodukter för mogen hy. Känner mig just nu torr under ögonen så jag behöver något extra. M v h Carina

    1. Hejsan Carina!
      Tråkigt att den inte passade dig, jag håller med dig om att den ger väldigt lätt täckning. Då är ju Exuviance variant som du beställt nu mycket bättre om man vill ha mer täckning! Mitt bästa tips för mogen hud som är torr under ögonen och vill ha lite extra allt för övrigt =) Om du är riktigt torr och vill ha något i balmkonsisten så tycker jag att bareMinerals Skincare Mineralixirs Eye Nourishing Oil Balm är toppen. Om du vill ha en något lättare variant är M Picaut Precious Eye Cream väldigt bra, samt Bioline Age The Eye and Lip Cream. Kika på dem och se om det är någon du fastnar för, du skriver inte hur mogen huden är, men jag skulle nog säga att Biolines är mest anti-age av de tre, och rekommenderas för den som är 40+ (eller som är en hud som är ca 40+ =) )

      Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar!
      Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.