HårvårdTestat

R+Co Palm Springs Pre-Shampoo Treatment Mask: Om du bara ska köpa en sak den här månaden…

R+Co Palm Springs Pre-Shampoo Treatment Mask: Om du bara ska köpa en sak den här månaden…

Ja, om du bara ska köpa en sak den här månaden (som snart är slut, möhö) så är det banne mig R+Co Palm Springs Pre-Shampoo Treatment Mask. Den är helt ny men jag har hunnit testa den och det är ju nästintill den mest geniala uppfinning som någonsin skapats. En hårinpackning som verkar i TORRT HÅR som man lägger INNAN man shamponerar! Man kan alltså applicera den här innan man står i duschen och huttrar och alltid sköljer ut inpackningen innan den är klar för 1. Man orkar inte så och vänta. 2. Det är kallt. Vad mer som är bra med denna hårinpackning? (behövs det ens mer?!) Det ska jag berätta nu!

 R+Co Palm Springs Pre-Shampoo Treatment Mask.

Vad är det? 

En hårinpackning i mousseform som appliceras i torrt hår minst 10 minuter innan man shamponerar håret (men man kan ha den längre).

R+co palm Spring overnight hair mask |skonhetssnack.se IMG_4145

Vem gillar inte att få spruta ut mousse?!

Vem passar den för?

Alla som ogillar att frysa, daah! Nej, skämt åsido så är den för skadat eller matt hår som behöver ny energi. En fukt och näringsboost!

Vad innehåller den?

Enligt R+Co:

  •  En blandning av babassu-fröolja, sheasmör, arganolja, kokosolja och sodium-PCA: Som återfuktar på djupet och intensivkonditionerar håret så att det blir mjukare och kapslar in fukten.
  • En näringsrik blandning av extrakt från salviablad, nyponextrakt, extrakt från nässelblad, pantenol, aminosyror och safflorfröolja: Vårdar och stärker håret och ger en frisk miljö i hårbotten.

Vad doftar den? 

”Sicilian Lemon, Tangerine, Eucalyptus, Green Tea, Tree Moss, Crisp Amber”.

Hur gör man med den?

Som ni ser här på bilden så har jag moussat in inpackningen i fuktat hår (som jag bara klappade lite med vatten från handfatet). Detta för att appliceringen ska bli enklare att få jämn. Sedan kammade jag ut det med en bredtandad kam, men har man inte en sådan går det fint med händer.
Se till att inpackningen kommer överallt bara.

R+co palm Spring overnight hair mask |skonhetssnack.se IMG_4090

Jag vill också tipsa dig om något som jag själv inte gjorde så smart. Jag hade på mig badrocken när jag skummade loss och ja, ha man långt hår så är det ju klart att det då kommer kladd på kläderna.
Så hett tips, kör nakenrace tills du har koll på mousse och hår, sedan kan du ta på dig igen 😉

R+co palm Spring pre-shampoo hair mask |skonhetssnack.se IMG_4098

Såhär kan man gå kring en lång stund! Känslan efter inpackningen var att håret var mjukt, ”glidigt” och lätt att kamma ut. En så välkommen nyhet för håret, att inte varje hårmärke har en sånhär, det är ju crazy.

kram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.