KroppsvårdTestat

Kroppsvård med extra lyx

Kroppsvård med extra lyx

Kroppsvård som ger halleluja moments!

Nu ska jag berätta om det lyxigaste jag varit med om när det kommer till kroppsvård. Oribe Côte d’Azur, Oribes nya serie för kroppen. Oribe gör ju normalt extremt lyxig och kvalitativ hårvård, men nu har de även börjat göra hud-och kroppsvård, varav kroppsvården är först ut att komma till Sverige. Jag känner mig som Kishti Tomita när jag pratar om dessa produkter, för här serni är det Hallejua moments flera gånger om när man använder produkterna. Så idag ska jag prata av mig om tre guldkorn som Oribes kroppsserie består av.

Oribe Côte d’Azur Polishing Body Scrub

Mmmmm….mmmm…Här snackar vi peeling som gör huden absolut silkeslen. Den här sockerskrubben är lagom rivig tycker jag, den gör inte ont men den gör sitt jobb så att säga =). Det som är extra nice med Oribes kroppspeeling är att den innehåller en mix av sötmandelolja, kokosolja, ängskrasse- och stjärnblomsoljor (för att nämna några) som dels mjukar upp huden, men den smörjer även in huden. Så efter en omgång med den här behövs ingen body lotion eller dylikt, du kommer ut ur duschen inoljad och klar!

Oribe Côte d’Azur Replenishing Body Wash

Även denna goding gör huden len och mjuk samtidigt som den rengör huden. En duschcreme värd namnet, som löddrar och har Oribes underbara signaturdoft. Yum!

Oribe Côte d’Azur Restorative Body Créme

And now…The finale! Oribe Côte d’Azur Restorative Body Créme är superåterfuktande, men känns inte klabbig eller kletig på något sätt, den går snabbt in i huden. Även kroppscremen innehåller mängder av närande och mjukgörande oljor, och kroppen får även en fin lyster av denna. Och så doften, doften, doften…Halleluja moment! Oribes signaturdoft är för dig som inte vet det en maffig citrusvariant med noter ifrån italiensk bergamott, doftviska och varmt sandelträ.

Kroppsvård från Oribe skönhetssnack.se IMG_9589

Så om du vill unna din fabulösa kropp något riktigt lyxigt så är detta produkter för dig. Det är även en perfekt present, de kommer i så fina guldiga förpackningar. Oh mama säger jag bara.

För dig som vill läsa mer om Oribes hårvård, läs gärna mer här och här där jag skrivit om det.

Toodiloo!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Andrea kan jag ställa en fråga om akneärr? Jo det är så att jag har en massa (kanske 9 st) röda märken från tidigare finnar. Vissa av de är lite gropgia, alltså att det håller på att bli astrofiska ärr. Jag går på isotretinoin just nu, och aknen är borta vid detta laget. Men jag vill inte bara låta märkena/ärren vara. Jag vill behandla de. Det har gått 3 månader sen jag fick mina allra första ärr, och sen viss av de är nyare upp till 1 månad. Vilka ingredienser kan hjälpa få mina märken bli hudtonade och förhindra det från att bli till små gropar i huden? Vilka produkter skulle du rekommendera mig? Jag har torr hy just nu och använder b.la. produkter från Dermalogica, enbart återfuktande och reparerande produkter, inga syror just nu. Använder också maria åkerbergs papaya peeling några gånger i veckan. Hoppas du kan hjälpa mig ! Mvh Veronica

  1. Hejsan! Tack för din fråga (och för bilderna jag fick via mail). Jag har tagit hjälp av min kollega Sofie som är hudterapeut och jobbat länge med denna typ av problematik. Här kommer hennes rekommendation:

   Hej!
   Dessa produkter skulle jag vilja rekommendera dig för att få bukt med dina problem. Produkterna jobbar milt men effektivt på dina hudproblem. I och med att du äter den medicin som du gör så ska du inte ha produkter med Aha-syror därav har vi plockat fram produkter som främst jobbar med Pha-syror som lugnar, återfuktar och stärkande på huden. Vi har även lagt in ett serum som jobbar på att ljusa upp huden.

   Kika på denna rutin:

   Morgon:
   Exuviance Gentle Cleansing Creme– Rengöring som du använder morgon och kväll. Första veckan endast på kvällen.

   Exuviance Soothing Toning Lotion– ansiktsvatten du tar på pads morgon och kväll.

   Exuviance SkinRise Bionic Tonic Pads– Används på morgonen efter rengöringsrutinen. De förbättrar hudens klarhet och samt ger återfuktning, lyster och en strålande hud.

   Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 35– dagcreme med solskydd.

   Kväll:

   Exuviance Gentle Cleansing Creme– Rengöring som du använder morgon och kväll. Första veckan endast på kvällen.

   Exuviance Soothing Toning Lotion– ansiktsvatten du tar på pads morgon och kväll.
   Exuviance OptiLight Essential 6 Serum– serum som du använder främst på natten.

   Exuviance Evening Restorative Complex– creme till natten som jobbar återfuktande och lugnande.

   Två gånger i veckan:
   Exuviance Purifying Clay Mask– rengörande och lugnande mask.

   Lycka till och hör av dig om du har fler frågor eller funderingar!

   Varma hälsningar
   Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.