Hårvård

Premiär för Oribe på Hudoteket!

Premiär för Oribe på Hudoteket!

Yes! Nu har vi äntligen lanserat ett av mina absoluta favoritmärken för håret- Oribe. Det är ett prisvinnande och extremt omskrivet/ombloggat och hyllat märke i media. Sedan lanseringen har vi minst sagt haft en anstormning av personer som varit lika taggade på denna lansering som vi. Weeeei! Deras sortiment är minst sagt gediget, så det tar ett tag att testa igenom produkterna, men jag har testat ett gäng hittills och de är SÅÅÅ BRA! Jag är ju som bekant extremt kräsen med mitt hår, då jag vill att det ska hålla sig långt, tjockt och svallande trots att jag bara blir äldre och äldre =)…

Oribe Signature Group | skonhetssnack.seDe första produkterna jag testade var Oribe Signature Shampoo och Oribe Signature Conditioner. Håret blir lenare än lenast och jag som brukar ha mängder med utredande produkter i håret behövde inte ens det denna gång. Det sa bara ingenting, och så var borsten igenom håret. Det händer…vänta nu…ja, just det aldrig! Min syrra testade det också när hon var hemma hos mig och dagen efter när hon var på väg hem till Lund igen fick jag detta sms:

När mina produkter jag har hemma tar slut ska jag lätt beställa Oribe i stora förpackningar. Grämer mig redan över att inte ha dessa fantastiska produkter hemma. MY HAIR IS SO SOFT IT’S AMAZING CAN’T HANDLE. Mycket bra beslut att ta in det märket, 5 av 5 toasters till dig Andrea for that one =)

Ja, och det är ungefär så vi alla känner, haha.

Och så har de ju sitt omåttligt populära Oribe Dry Texturizing Spray. Som är precis så bra som det sägs, då man får torrschampoeffekten utan att håret ser matt ut, och man får en tjock och go känsla i håret. Så en perfekt produkt för alla, förutom de som gärna har känslan av tunt hår 😉

Som jag sa, de har ett gäng produkter men om du vill testa ovanstående som var de första jag testade och föll pladask för så finns de i ett käckt kit, Oribe Cult Classic Collection. Där får man schampo, balsam och Dry Texturizer i mindre format. Bra va?!

Jag ska givetvis uppdatera med mina andra personliga favoriter as we go, men detta var mina första ”måsta ha” tips!

Vill du ha tips på vilka produkter som skulle kunna passa ditt hår får du gärna slänga iväg en fråga i kommentarsfältet.

Kram hej!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

1 kommentar

  1. Jag jublade av glädje när jag fick reda på att ni inom kort skulle börja sälja det ut till kund. Har aldrig haft bättre produkter i mitt hår. Har redan fått första paketet hem och kommer att klicka hem fler. Skyndade mig hem och tvättade håret för att sen styla det efter att jag varit och löst ut paketet. Nu längtar jag till nästa gång jag får tvätta håret :-))
    Hälsningar en lycklig Mona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.