HudvårdKroppsvård

Vårda kroppen i vinter med en ekologisk kroppsmask

Vårda kroppen i vinter med en ekologisk kroppsmask

Det kan vara så att jag typ struntat i hur huden på kroppen ser ut sedan sisådär sista veckan i augusti. Det kan vara så. Jag skäms lite, hur kommer det sig att vi nordbor slutar bry oss om kroppshuden bara för att ingen annan ska se den? Det är väl trevligt att ha en mjuk och välmående hud även nedanför nyckelbenet oavsett tid på året och hur många timmar om dagen solen skiner. Sagt och gjort, igår blev det totalrenovering av hela kroppen, från hårinpackning till fotfilning. En ny kompis till kroppen fick även vara med, M Picaut Amazing Effortless Body Peel Mask. Detta är en kroppsmask med peelingeffekt som passar perfekt till hemmaspat. Läs mer om den nedan!

M Picaut Amazing Effortless Body Peel Mask skonhetssnack.se IMG_5555

 M Picaut Amazing Effortless Body Peel Mask

Detta är en kroppsprodukt som är ganska ensam i sin kategori. Kroppspeelings finns det ju massor av, men en lyxigt exfolierande kroppsmask finns det inte supermånga av på marknaden. Denna peelingmask är ekologisk, vegansk, svenskproducerad och en fantastisk cocktail av fina, naturliga och väldoftande ingredienser.

Peelingeffekt från flera håll

M Picaut Amazing Effortless Body Peel Mask ger flera peelingeffekter. Dels innehåller den naturlig salicylsyra som ger en lätt exfoliering av huden utan att man behöver skrubba. Man applicerar helt enkelt masken på torr hud och låter syrorna göra jobbet. Vill man kan man använda kornen i peelingen, de är naturliga från vindruvskärnor och lockar fram en fin och jämn hud.

Doften påminner om den från M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser och detta är för att de båda innehåller citronmyrten som dels doftar friskt och fräscht men den har också en antiinflammatorisk och renande effekt. Peelingen innehåller även c-vitamin från havtorn (som ju är M Picauts stjärningrediens) som ger huden en fin lyster.

Användning

Denna kroppspeeling kan man använda på olika sätt, och även på olika sätt på olika delar på kroppen.

  1. Vill du ha full effekt, applicera peelingen på torr hud, låt sitta några minuter och massera sedan peelingen genom att tillsätta lite vatten. Skölj av.
  2. För en mildare peeling, applicera peelingen på torr hud, låt sitta några minuter och skölj sedan av.
  3. För dig som vill ha en kroppspeeling med skrubb men inte vill att syrorna ska jobba, massera in peelingen på fuktad hud och skölj av direkt efteråt.

Huden blir superlen! =)

För att förlänga upplevelsen rekommenderar jag att följa upp med en riktigt skön body lotion eller olja i samma serie. Jag har skrivit om de övriga produkterna från M Picauts kroppsserie här>

Oljan är supernice och doftar mumma.

Kram heeej

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.