Hudvård

Fuktmist med rätta sprutet

Fuktmist med rätta sprutet

Nu är jag tillbaka på jobbet efter semestern och spenderar mycket tid framför datorn, och då är en fuktmist ett måste att ha nära till hands. Huden blir gärna uttorkad av att sitta så mycket vid en skärm, men även i torra inomhusmiljöer, och då kommer en fuktmist av något slag väl till pass att kunna fylla på med under dagen.

För mig är mistmolnet A och O när det kommer till val av fuktmist. För att jag ska vara 100% nöjd vill jag ha ett rejält moln, som blir som en dimma (typ som hårspray). Detta på grund av två anledningar.

  1. Sprayen fördelas jämnt och man behöver inte oroa sig för förstörd makeup eller en stråle rätt i ögat.
  2. Känslan. Upplevelsen. Det blir bara så mycket bättre med en skön dimma som lätt omsluter ansiktet än en hård spray (det hörs att jag gillar dimmor va?! 😉 )

Sans Soucis Baden-Baden Thermal Spray

Tyvärr har det varit ett dåligt utbud på hudvårdsmarknaden av just denna typen av fuktmister. Men nu har det fyllts på med ett till. Sans Soucis Baden-Baden Thermal Spray, en underbar fuktdimma på flaska för 149 stålares.

Sans Soucis Baden baden thermal spray skonhetssnack.se IMG_4577
Där har ni det, munstyckernas munstycken.

Sans Soucis Baden-Baden Thermal Spray består kort och gott av vatten från den tyska badordet Baden- Baden. Just detta vatten är speciellt, då det innehåller en mängd näringsrika mineraler, som fyller på med näring till huden. Därför använder Sans Soucis mineralvatten i många av sina produkter.  Du hittar bland annat natrium, kalium, kalcium, magnesium, järn, mangan, kiselsyra (kisel) i sprayet, och dessa mineraler har bland annat lugnande och läkande effekt (förutom att vattnet i sig är fuktgivande). Den är även perfekt på känslig hud eller en hud som fått för mycket sol!

Sprayet doftar nada så det är ju perfekt för den som inte gillar doft. Och priset mina vänner, priset!

Det var dagens tips från bakom datorskärmen.

Spray on!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.