HudvårdÖgoncreme/Ögonserum

Looks who’s back – Peter Thomas Roth!

Looks who’s back – Peter Thomas Roth!

Det är så roligt att Peter Thomas Roth är tillbaka i vårt sortiment på Hudoteket. Han var borta en stund på grund av byte av leverantör, men nu är han tillbaka! Och med en massa nya grymma produkter också, bland annat dessa fina pads som jag har på mig idag. Peter Thomas Roth Water Drench Eye Patches råder bot på ett torrt ögonområde, och var perfekta när jag kände mig som silkespapper under ögonen.

Peter Thomas Roth Water Drench Eye Patches skonhetssnack.se IMG_5080

Peter Thomas Roth Water Drench Eye Patches

Dessa patches återfuktar rejält och slätar ut torrhetslinjer. Det som jag tycker är bra med dessa är att de har en riktigt spetsig insida och en bred ytterkant så man både kommer åt det där dundertorra i ögonvrån men även alla kråkfötter ut mot kinderna. Och där kan det bli rejäla kråkfötter, både av ålder men också av torrhet. Och kan man patcha bort dem är det ju trevligt anser jag.

Ingredienserna som gör jobbet i dessa patches är hyaluronsyra som ju är en favoritåterfuktare. Du hittar även ceramider som förhindrar fuktförlust och koffein som piggar upp det hele.

Jag använde dessa när jag var krutkruttorr och känslig, och det funkade finfint.

Patchesen kommer i en bukr med en smidig liten spatel…

Och med spateln plockar man upp två patches som man lägger precis under ögat efter rengöring. På bilderna ser du att jag har på mig den på makeup, och det är av en anledning only. I skrivandes stund är det inget bra ljus förrän den tid då jag har lagt makeup 😉 Men om jag ska vara ärlig så funkar den att lägga på makeup också, du tar bara bort patchen och klappar in överflödet. Jag gör så på jobbet ibland. Man kan göra så, men det är inte rätt 😉 Iallafall, efter att du lagt på den låter du den sitta där i cirkus en kvart, och de suger liksom fast så det är inga problem att göra annat samtidigt.

Peter Thomas Roth Water Drench Eye Patches skonhetssnack.se IMG_5134

Tips! Du kan ha burken i kylen om du vill ha en extra kylande och svullnadsdämpande effekt.

Peter Thomas Roth Water Drench Eye Patches skonhetssnack.se IMG_5145

Peter Thomas Roth Water Drench Eye Patches är en värd investering nu i vinter. Har man gott om tid men inte gott om pengar kan man (men det är inte rätt) först använda en patch på ena sedan ögat, och sedan använda andra sidan till andra ögat. Det blir inte riktigt lika bra, men då schnölar man in på en patch. Och en extra patch kan ju göra livet lite bättre ibland =)

Kram på dig!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

    1. Hejsan Jennie!
      Det kanske det gör, vi spelade in en triologi till att börja med, så kanske det kommer något mer till våren =) Tack för fina ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.