HudvårdSerum

Hudotekets lyxiga julkalender är igång!

Hudotekets lyxiga julkalender är igång!

Hörrni, jag har glömt att tipsa om att Hudotekets lyxiga julkalender har kickat igång. Varje dag kommer minst ett nytt erbjudande, som enbart gäller under 24 ljuvliga timmar. Idag har vi Exuviance bakom lucka 6, och enbart idag den 6:e december 2018 erbjuder vi 25% rabatt på hela Exuviance sortiment. Läs gärna vidare om du vill veta vilken som är min ”måste ha produkt” hos Exuviance!

Exuviance SkinRise Bionic Tonic Pads

Jag har sagt det innan jag jag säger det igen. Vilken jäkla käftsmäll till produkt! Vi snackar lyster, vi snackar fukt, vi snackar spänst, elasticitet, pigga upp mig doft och den passar (typ) alla! Dessa pads ersätter ditt serum på morgonen, och gör att du får en perfekt grund inför creme och makeup.

Som i alla andra produkter från Exuviance hittar du olika typer av PHA-syra även här. Dessa ger en lätt lätt exfoliering, och bidrar till att sudda ut pigmenteringar och fina linjer. PHA-syran binder fukt, så du blir även väldigt återfuktad av dessa pads.

Och så måste vi prata om doften. Eucalyptus och grapefrukt ger padsen sin fantastiska ”pick me up” doft.

Man behöver inte använda dem varje dag, man kan ha dem som en kur en gång i månaden eller den dag man vill ge sin hud något extra. Men är du den som tycker att din hud är värd något extra varje dag (och det är den ju såklart) så använder du Exuviance SkinRise Bionic Tonic Pads på morgonen och ett annat serum på kvällen.

Exuviance Skin Rise Bionic Tonic Pads skönhetssnack.se IMG_6949

 

Exuviance Skin Rise Bionic Tonic Pads skönhetssnack.se IMG_6975

Om du bara ska testa en produkt från Exuviance, så är det absolut dessa. Magi på burk! Sedan är ju Exuviance bra på väldigt mycket annat, i detta inlägg har jag skrivit mer om Exuviance och varför det är mångas favoritmärke.

Exuviance Skin Rise Bionic Tonic Pads skönhetssnack.se IMG_6984

Kram hej!

PS. Vill du vara säker på att inte missa någon av luckorna i Hudotekets julkalender? Signa då upp dig på vårt nyhetsmail här>

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.