KroppsvårdSolskydd

Bäst just nu- Clarins After Sun

Bäst just nu- Clarins After Sun

Jag tillhör ju som bekant skaran av torrisar. Och på kroppen tycker jag faktiskt inte det blir så mycket det bättre, med tanke på bad, sol och allmän extra påfrestning. Därför kan jag bli lite besviken när många after sun- produkter är ganska lätta i sin konsistens, då jag gärna kombinerar after sun och bodylotion på sommaren i en och samma produkt. MEN jag har hittat en pärla bland alla lättvarianter. En produkt som passar för den som faktiskt vill ha en rik body lotion även på sommaren, med extra fina egenskaper för solen. Clarins Sun After Sun Moisturizer Ultra-Hydrating,  Jiiha!

Egentligen är produkten i tub, men jag haffade denna specialstorlek som finns i begränsad upplaga.

Även här fick jag tipsen från en leverantör som berättade att den även har pre tan- egenskaper, det vill säga att den förbereder huden för solen tack vare att den innehåller kardemummaextrakt. Och det kan min bleka uppenbarelse minst sagt behöva. Så jag har bytt ut min vanliga body lotion mot den här nu, och kommer köra den hela sommaren. Sol eller inte.

clarins_aftersun_handInget rinn här…

Sheasmör finns också där i, en vinnande ingrediens! Jag kommer kombinera den här produkten med Carita Fluide de Beauté 14 Ultra-Nourishing Dry Oil(brukar ta med på semestern, då den är en sån multiprodukt) och Comfort Zone Natural Remedies Aloe Vera 95% Organic Leaf Juice om jag vill ha ännu mer lugnande och läkande egenskaper till min after sun.

clarins_aftersun

Enjoy din lördag!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.