Presentips

Förutom skönhet…

Förutom skönhet…

Har jag ett brinnande intresse för mat och dryck. Inte så mycket att laga, mer äta =) Och som tur är har jag hittat en andra hälft som gör detsamma (och som dessutom gillar cremer, match made in heaven right?!).

Igår slog han och två kompisar upp dörrarna för deras egna, sprillans nya restaurang: Liebling. Jag är så himla stolt, och tanken med hela stället är så fin.


Alla är välkomna, alla dagar om året, hur du än ser ut, piffad som opiffad, byggkläder som finkläder. Kladdiga barn och hundar. Alla är Lieblings. Frukost, lunch, middag och allt därimellan. Maten är ekologisk och närodlad, de stoppar sin egen korv och röker sitt eget kött.

Stället ligger på Kungstorget i Göteborg, mitt emot Kungsportsplatsen.

Detta är en reklamfilm som några skolelever gjort åt dem. Kul!

andrea_libelingSjälvklart var jag där, i blommig klänning och allt.

Med mig hade jag en goodiebag med lite produktgodis i, som passar dem som handen i handsken. Grejer till personaltoan så alla Lieblings kan fräscha upp sig mellan varven. Svensktillverkad hudvård från Vision, svensktillverkad hudvård från Recipe for Men och en ljuvling handtvål från REN som försöker hålla sina produkter så rena som möjligt. Precis som Liebling = ) .

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Hej Andrea! Har du nåt tips på en concealer som inte täpper till och läker samtidigt som den täcker blemmor och röda märken efter acne? Vad bör min concealer innehålla och inte innehålla? Vilken färg? Idag använder jag en concealer från the body shop (http://www.thebodyshop.se/makeup/ansikte/all-in-one-concealer.aspx), nr 02 i färg. Jag upplever som att den orsakar finnar, eftersom nästan varje gång jag använder den för att täcka finnar på hakan och runt munnen så dyker det upp en ny vit finne :/ Jag använder Finacea att dutta på finnarna och Exuviance dagliga hudvård. Jag är ljus i hyn, bränner mig i solen, blir inte brun, men är lite rödare i ansiktet än resten av kroppen. Tack för tips och råd! 🙂

  1. Hejsan Lill!
   Tack för din fråga!
   Jag skulle i första hand vilja rekommendera dig Exuviance Concealer i nyansen Light. Den tror jag skulle funka toppen, då den både jobbar aktivt på orenheterna, täcker superbra och har solskydd i sig så du kan ha den på sommaren. Jag använder alltid den här om jag råkar ut för någon riktigt baddare som mina ”vanliga” concealers inte klarar av riktigt =) Men nyansen är ju viktig här, och den nyansen som är snäppet mörkare tror jag blir för mörk. Då skulle jag hellre gå på den här från Murad i nyansen Light, eller den här från Jane Iredale i nyansen Light. Jag kan gärna skicka prover till dig om du vill, hör bara av dig igen med adress (du kan maila andrea@hudoteket.se).

   Vi hörs!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.