Solskydd

Bästa UV-skyddet i vårsolen

Bästa UV-skyddet i vårsolen

Halloj halloj, nu är det snart fredagkväll och after work i eftermiddagssolen och därför tycker jag det passar ypperligt att tipsa om en perfekt priodukt till just ett sådant tillfälle. Om du kanske glömt UV-skyddet på morgonen eller känner att det är dags att fylla på vid lunch eller som ni, till AW:n så är Nannic UV Shield Instant UV Protection  mitt bästa tips! En spray som du enkelt kan spraya på över din makeup när du känner att det är dags att fylla på. Jag sprayar öven på decolltage och händer, den är grym!

Den innehåller en röd alg och ett kemiskt UV-filter som är inkapslat som ger SPF 20. Och då det kemiska filtret är inkapslat och inte penetrerar huden passar den både vuxna med känslig hud och även barn (över 7 år). Den har anti-age egenskaper som kommer från den röda algen. Tack vare microinklapslingen av UV-skyddet lägger det sig som solglasögon på huden, och reflekterar bort UV-strålarna till 95%, och skyddar effektivt mot både UVA och UVB strålar.

Spraya loss! En sådan här rekommenderar jag alla att ha i handväskan eller bagen.

Trevlig helg!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.