I Andreas liv...

Mö to the hippa och provfotografering

Mö to the hippa och provfotografering

Hallå hallå…här sitter en schleten blivande brud efter en helt magisk helg. Mina tjejkompisar överraskade mig med en hippa värd namnet! Läs vidare så får ni se den fina utstyrseln som jag hade under dagen…och natten, men då fick jag äran att byta 90-tals outfiten mot festkläder, men snoppglasögonen blev kvar. Man har inte roligare än man gör sig brukar jag säga =) Förra veckan gjorde vi även en provfotografering för att se om vi fastnar på bild, och idag kom restultatet. Det blir nog bra det här!

Möhippan

Det var verkligen en dag helt i min smak! Nimas kompisar hade riggat att JAG skulle lura ut honom ur lägenheten för att de skulle kunna komma in och ordna svensexa för honom. Givetvis visste han om detta och var jäkligt avig och svår att få upp ur sängen klockan åtta (han ville väl se hur bra mitt pokerface var, haha).

Men tji fick jag, när vi kom in i lägenheten stod ett gäng 90-tals brudar där i full 90-tals mundering och sjöng och dansade till Spice Girls ”Wannabe”. Som gjort för succé! Nima såg så där äckligt nöjd ut, för att jag gick på det.

MEN sedan hoppar hans kompisar ut ur min garderob, så det var dubbel överraskning denna dag. Stackars min mamma som har tvingats veta om allas lurerier och hålla tyst…=)

Sedan bar det av till mysfrukost, femkamp, grill i solskenet, förberedelser för kvällen, middag, ett episkt music quiz som min syrra styrt upp med bara mina låtar och bilder och filmer på mig. De ena pinsammare än de andra. Sen blev det karaoke och salsakurs med min kompis som bytt i Sydamerika. Kvällen avslutades på den lokala nattklubben, där snoppglasögonen var med till stängning.

Helt galet att jag gifter mig nästa vecka! 

Minihippan!

Ja, jag måstre ju berätta om överraskningen som kom förra veckan med. Då satt jag på balkongen i godan ro och hade after work. På dörren plingar sedan två hantverkare (av det snyggare slaget) och säger att de ska kika på badrummet. Jag tycker mig känna igenom dem. Sedan går det upp ett ljus för mig, att dessa hantverkarhunkar har varit på jobbet och lagt golv och dragit fiber. Kanske att jag då slängde ur mig att de ”såg ju bra ut”. Detta hade mina kollegor snappat upp, så de hade fixat hantverkare och utrustat dem med nedan krona och brev.

De tog sedan med mig på en åktur till restaurangståket där mina fina kollegor överaskade mig med en extremt rolig middag.

Så jag har verkligen blivit bortskämd med festligheter, så nu är det bara att köra värsta maskracet för att återfå min forna glans efter dessa hårda kvällar.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.