MakeupÖgonskugga

Swatches på PÜR Visionary Eye Shadow Palette

Swatches på PÜR Visionary Eye Shadow Palette

Nu mina vänner är det SOL ute och sol i sinne, som en äkta svennebanan blir man ju sådär megalycklig när det är ljust och varmt ute. Med ljuset kommer även ett sug att satsa på lite ljusare och fräschare nyanser på makeup, iallafall för mig. Så idag tänkte jag visa hur den senaste paletten från PÜR ser ut, PÜR Visionary Eye Shadow Palette. Den är så fint! Swatches kommer här.

PÜR Visionary Eye Shadow Palette

Jag har testat denna palett nu sedan den lanserades, och jag älskar den! På mig sitter nyanserna väldigt bra, och de går att mixa och matcha på ett bra sätt. En ljus ljus basskugga lägger jag till vid brynen, oftast soul från bareMinerals. 

Se swatches nedan, och som du ser är det mestadels skimrande skuggor, men också några matta varianter.

Preppa huden med primer

Om man har problem med att skuggorna inte sitter så bra på huden och kanske lägger sig i veck så är en ögonskuggsprimer ett hett tips. Det funkar verkligen! Den känns lite som sträv suddgummi på huden, och fungerar som självhäftande tejp på huden.

En av mina favoriter är PÜR Get A Grip Eye Shadow Primer. 

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.