SolskyddTestat

After Beach – Dunderprodukter från Babor

After Beach – Dunderprodukter från Babor

Visst är det inte meningen att bränna sig. Eller att få en uttorkad hud. Men på sommaren kommer solen och den ser ju vi svenskar så himla sällan och då kan man ibland få hybris och tro att man har ett tåligt pigment fast man inte har det. Och det är ju så att man måste ju njuta av livet, leva life och inte oroa sig hela tiden! Det är ju därför man har After Sun produkter, för att vi ska kunna leva life ordentligt. Därför har jag alltid med mig ett paket Babor Anti-Aging Sun Care After Sun Fluid för de är som gjorda för detta. After Sun ampuller som reparerar och läker den mest utorkade, röda och utsatta huden. Läs vidare för att få veta mer om dessa godingar och även en grymt bra after sun creme för kroppen.

After Sun produkter från Babor, skönhetssnack.se IMG_4289

Babor Anti-Aging Sun Care After Sun Fluid kommer i en förpackning med sex ampuller, så är man på en veckas semester så har man till en varje kväll. Babors ampuller är ju alltid fulproppade med fukt som man klappar in i huden, men just dessa är extra bra när man varit i solen. Jag brände mig i Salzburg förra sommaren (en dag på Fräulein Marias Bicycle Tour gjorde sitt), tog en babor ampull på området och på morgonen var det helt lugnt! Det är bland annat ett komplex av rosmarinextrakt, sockerrör och sockerbeta som jobbar med att lugna och lindra.

Man kan självklart använda denna ampull på hela kroppen, och inte bara i ansiktet.

After Sun produkter från Babor, skönhetssnack.se IMG_4308

Jag gillar även att den är så liten och lätt, så ska jag på en helgtrip tar jag bara med mig en i väskan, himla smidigt. 

After Sun produkter från Babor, skönhetssnack.se IMG_4350

Vill även slå ett slag för Babors After Sun för kroppen, Babor After Sun Anti-Aging Sun Care Repair Lotion. Detta är en after sun som gillar rika cremer och vill ha den under sommaren istället för body lotion. Många after sun-produkter är lätta, aloe vera baserade geleér men det räcker inte att ha som body lotion tycker jag. Så ovan, mumma för en sommartörstig hud på kroppen. Och den är mumma för näsan med, den doftar helt otroligt. Inte citrus, inte ros, inte blomma, inte mysk, den är mellandjup i doften och bara så god. Bra förklaring va 😉

After Sun produkter från Babor, skönhetssnack.se IMG_4297

Själv har jag inte semester ännu men detta var mitt hetaste after sun tips till alla lucky ones som får vara på beachen nu!

Kram från kontoret =)

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.