HudvårdKurerTestat

Fredagspepp med Exuviance SkinRise Bionic Tonic Pads!

Fredagspepp med Exuviance SkinRise Bionic Tonic Pads!

Idag är det fredag gott folk och peppen är på topp! Jag har en fredagsrutin där jag duschar länge, tvättar håret, kanske piffar det lite extra och så till det piffigaste piffet – jag sveper Exuviance SkinRise Bionic Tonic Pads över ansiktet och känner mig som en Beyoncé (helt fab med andra ord). Exuviance SkinRise Bionic Tonic Pads är mjuka pads som är dränkta med en massa godsaker och  ja, de är lövely…

Vill bara flika in att padsen kan man ju med fördel använda varje dag jämt, men om man är cremoman som jag får man ju avgränsa lite så hinner man prova mer. Så fredagar är padsens dag =)

Exuviance Skin Rise Bionic Tonic Pads skönhetssnack.se IMG_6944

Iallafall.

Exuviance SkinRise Bionic Tonic Pads kommer i en burk och är dränkta i följande:

  • Glukonlakton (PHA): En unik typ av PHA som även är en antioxidant! Den har kliniskt bevisade anti-age egenskaper utan att irritera. Passar således ögonområdet, känslig hud och rosacea.
  • Laktobionisk syra (bionic PHA): En ny typ av PHA som är utvunnen ur mjölksocker. Den är syran är typ den winnigaste av dem alla, för att den är mildare än all annan aha och pha syra. Den plumpar huden och gör den slätare och jämnare. Den gör så att huden tar upp mer fukt och passar alla! Även känsliga. Så en toppeningrediens att hålla ögonen öppna för.
  • Eukalyptus, pepparmint och gurka: Fräschar upp, lugnar huden men piggar upp sinnet!

Så det känns som att man har dränkt sig i en Vicks Blå när man avänt dessa.

Exuviance Skin Rise Bionic Tonic Pads skönhetssnack.se IMG_6949

Användning:

Rengör huden och ta ansiktsvatten som vanligt. Sedan tar du en pads och sveper den över ansikte och decolltage, du kan gå nära ögonområdet. Huden kommer att kännas dränkt, och det ska ligga kvar på huden, inte tvättas av. Massera sedan in överflödet och kör på som vanligt med serum, creme och uv-skydd.

Exuviance Skin Rise Bionic Tonic Pads skönhetssnack.se IMG_6977

Exuviance Skin Rise Bionic Tonic Pads skönhetssnack.se IMG_6984

Exuviance SkinRise Bionic Tonic Pads har blivit en favoritprodukt som ger huden en extra kick.

Nu vankas fredagsfika!

Kraaam

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

    1. Hejsan Emilia!
      Tusen tack för den fina komplimangen =) Vad glad jag blir! Med tanke på mitt jobb blir det ju en salig blandning, men nu det senaste har det varit en go mix av babors rengöring Hy-Öl och Phytoactive, Essence Water från Cremorlab, Pro Collagen Marine Oil från Elemis och Verso Super Facial Oil(varannan natt retinol), dagcreme Elemis Pro Collagen Marien Cream SPF 30, nattcreme Elemis Pro Collagen Night Cream, Ögoncreme Mizon Collagen Eye Cream, peeling Exuviance Skin Rise Bionic Pads och masker en himla massa olika. Sisley Black Rose mask är en favorit vintertid och Biolines multi masker =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.