Andreas...I Andreas liv...Solskydd

Sommarens måste – Evy Technology Daily UV Face Mousse SPF 30

Sommarens måste – Evy Technology Daily UV Face Mousse SPF 30

Jag är sedan länge ett megafan av EVY Technology solskydd, då jag alltid haft problem med soleksem. Evy har varit räddningen (i kombination med att jag solar mindre 😉 ) och jag åker aldrig på en solsemester utan dem. Deras UV-skydd är ju anpassade till både ansikte och kropp, men nu mina vänner har de kommit med en produkt som har en solklar plats i deras sortiment – Evy Technology Daily UV Face Mousse SPF 30. Det är en produkt som har samma grymma vattenfasta formula, men just den här skiljer sig från deras övriga sortiment då den är berikad med ingredienser som passar extra bra i ansiktet. Den fick hänga med på 90-tals festivalen i helgen, och här kommer rapport från den och mer info om Evy Technology Daily UV Face Mousse SPF 30 =)

Vad är det som gör att jag hellre har denna nyhet i nyllet än de andra EVY- produkterna?

  • Evy Technology Daily UV Face Mousse SPF 30 skyddar mot fria radikaler och föroreningar.
  • Den har extra tillsatt kollagen och hyaluronsyra, då den är extra fuktgivande och jobbar anti-age.
  • Den har en smidig förpackning på 50 ml så den är perfekt i weekendbagen.
  • Den förebygger pigmenteringar och ålderfläckar.
  • Den stärker hudens barriär.

Enligt evy kan man gott använda denna ensam utan några andra hudvårdande produkter då den är så vårdande i sig. Det gör dock inte jag, har iallafall ett serum under. Men är du kombinerad eller fet i huden kan man absolut köra den som en ”sommardagcreme” för en supersnabb hudvårdsrutin.

 

EVY Daily UV Face Mousse, mousse

 

Applicering

Skaka flaskan ordentligt och spruta ut en golfboll med produkt i handflatan. Massera in bollen i handflatan till den har blivit en cremig konsistens och applicera i hela ansiktet. Den ska torka in på 5-10 minuter, tar det snabbare än så har du antagligen tagit för liten mängd produkt eller är väldigt torr.

Varför var det ju viktigt att ha just det här solskyddet på festival?

Det är vattenfast! Även om det regnar så sitter EVY som berget! Perfekt en dag när jag skulle vara utomhus 13.00-00.00 och väderleksrapporten visar regn.

Andrea Olofsson & Sofia Olofsson på festival, skönhetssnack.se

Det var 90-tals festival och givetvis gick vi all in som vanligt. Hade dock glömt den bruna läppennan hemma…=)

Andrea olofsson på 90 talsfestival, skönhetssnack.se

För övrigt, en grymt bra festival! Bäst var helt klart Aqua, både för att ja, de är awesome men också för att Lene i Aqua hade en såå drömmig hud. Hon är snyggare nu än på 90-talet,

I’m telling you.

Kram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.