Hudoteket tipsarResor

Skyddad mot kyla- även på resan!

Lystring! Jag känner att jag bara måste tipsa om en deal som just kom in i Hudotekets webshop. Det är så himla många som använder och är extremt nöjda med Skin Resonance Cream från Comfort Zone, och det kanske inte är så konstigt med tanke på det klimat vi lever i. Den är ju för en torr och känslig hy, som behöver extra näring och skydd. En superbra creme på alla sätt och vis.

Comfort Zone Skin Resonance

Och nu så är det så att om man köper två produkter från Skin Resonance-serien, varav en av produkterna är ovanstående cremefår man ett grymt bra resekit på köpet, med småprodukter från bland annat Skin Defender-serien.

comfortzone_resekit

Dessa produkter är extra skyddande mot yttre påfrestningar, innehåller en massa antioxidanter och solskydd. De är även extra näringsrika så de passar nu när man lätt blir torr eller yttorr. Kitet innehåller Skin Defender Cream, Skin Defender Hand CreamEye Supreme Cream Gel Hydrating Eye Care (tillhör inte den serien, men very good mot mörka ringar och påsar kring ögonen) samt ett fuktspray som du kan spraya vid behov. Allt i storlekar som du får ha på planet, och när sprayflaskan är slut kan man fylla på med sitt favoritansiktsvatten. Hur bra?

Du kommer direkt till kampanjen här.

Det var alles, toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.