Fakta om hudvårdsmärkenHudoteket tipsarSerumTestat

Beauté Pacifique- vilka resultat!

Beauté Pacifique- vilka resultat!

Ingen dålig dansk!

Det danska märket Beauté Pacifiques specialitet är A-vitamin. Och inte vilken A-vitamin som helst, utan en som man kan använda dygnet runt, året runt-även i solen! Det låter kanske för bra för att vara sant för er vana AHA-syra eller A-vitaminanvändare, så jag ska avslöja hemligheten.

Dessa A-vitaminer används i en skonsam och hudvänlig form, nämligen som estrar (Retinyl Palmitate, Retinyl Acetate och Retinyl Proprionate) vilket är förstadier till aktivt a-vitamin. Därmed blir det tillförda a-vitaminet kemiskt stabilt och neutralt för huden. Själva transformationen till aktivt a-vitamin (Retinol) klarar huden själv, och denna transformation sker nere i dermis.

Nog med ingrediensnörderi. Nu vill jag för ett slag lämna över ordet till Sofia, som testat (och använder fortfarande) produkterna för att hon verkligen hade problem. Hon har berättat sin historia här på bloggen tidigare, men den tåls att upprepas.

Sofia

”Vi har fått flera mail från våra kunder som är otroligt nöjda med Beauté Pacifiques produkter. De skriver ofta att de har testat otaliga märken utan att få resultat, men när de provade Beauté Pacifique förändrades allt och huden blev som ny. Jag blev väldigt sugen på att själv testa produkterna efter att ha läst dessa positiva omdömen, då jag själv hade problem med envisa svarta pormaskar som sitter som berget i T-zonen.

Redan efter någon vecka med Beauté Pacifiques produkter märkte jag stor skillnad. Huden kändes slät och jämn, porerna såg mindre ut och var inte lika mörka som innan, och överlag såg huden mycket renare och klarare ut. Som ni kanske förstår blev jag totalsåld på produkterna och använder dem fortfarande, för vilka fina resultat man får! Utan att det svider eller pirrar så blir huden sammetslen och ren med mindre porer. Fantastiskt!

Mina favoriter:

Ni kanske tror att jag överdriver när jag skriver så översvallande positivt om de här produkterna, men icke – för mig har de verkligen fungerat och de är några av de absolut bästa produkterna jag någonsin använt. Men tänk på att mina favoriter kanske inte passar din hudtyp, så läs på produktbeskrivningarna så du hittar de som passar just dig!”

Ganska bra betyg får jag lov att erkänna. Men jag måste fylla ut med att tipsa om några produkter som bara måste nämnas.BeautePacifique_bestsellers

Dessa två produkter är de två produkter som vi får flest positiv feedback på från kunder. Beauté Pacifique Clinical Super3 Exfoliator lovordade ju Sofia, och det med all rätt. Denna peeling innehåller som sagt både syror och korn så du får en peeling med dubbeleffekt, både kemisk och mekaniskt. Den är grym, kort och gott.

Beauté Pacifique Clinical Super3 Booster= A-vitamin i kvadrat! Denna creme använder man ensam eller i kombination med en fuktcreme om man är torr. Fantastisk för de med pigmentförändringar, ålderstecken eller acne, och gärna i kombination med ovanstående peeling.

Slutligen vill jag lyfta fram min nyvunna kärlek, Serum Paradoxe.

Beautepacifique_Serumparadoxe

Det var helt galet när serumet lanserades i Danmark, lagret tog slut mycket fortare än beräknat så vi i Sverige fick snällt vänta på sin laddning. En del i att det blev sådan hype kring releasen är säkerligen att supermodellen Helena Christensen som är ambassaför för märket, varit med och hyllat denna vackra och o så bra produkt.

Helena Christensen Beauté Pacifique

Jag har nu hunnit testa serumet några veckor nu och jag är helnöjd. Den har en väldigt silkig konsistens, så man kan nästan tro att man ska bli blank, men icke. Serumet går snabbt in i huden och gör den otroligt slät och mjuk, så man får ett perfekt underlag för makeup Det innehåller squalane, en ingrediens som gör huden väldigt mjuk och smidig vilket gör serumet till ett toppenbra tillägg nu när det är kallt och många blir torra eller yttorra. Förutom squalane är den väldigt rik på antioxidanter, som ju skyddar mot fria radikaler.

BeautePacifique_serumparadoxe_open

Ett par droppar under dag-och nattcremen gör susen för den som vill ha ett återfuktande serum, som dessutom jobbar förebyggande anti-age. Min kollega Louise kallar det ”drömserumet”, och det kan nog ligga något i det.

Allt gott!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

3 kommentarer

 1. Hej! Låter som helt fantastiska produkter! Men kan/ska serum paradoxe användas i kombination men clinical super3 booster, och i så fall före el efter…?

  1. Hejsan Annika! Tack för din fråga! Ja, det där är lite klurigt, men här kommer iallafall ett utförligt svar om serum paradoxe:
   Allt handlar om vilken effekt och penetration man vill ha av de olika produkterna, eftersom Beauté Pacifiques krämer stort sett alla har en djuppenetrerande effekt, tack vara squalane-dropparna som fungerar som ett leveransystem av de aktiva ingredienserna.

   Submersive Serum Paradoxe:

   – Appliceras som första produkt på huden, efter rengöring

   – Över serumet kan man sedan applicera våra dagkrämer; alla våra moisturizers, Creme Paradoxe eller D-force är ypperliga att kombinera med Serum Paradoxe

   – Vill man använda den som primer, skippar man dagkrämerna helt och lägger Serum Paradoxe först och därefter sin make-up. Man kan även mixa Serum Paradoxe med sin foundation (tex på handryggen) och sedan applicera. Är man ultratorr kan man lägga fukt (eller Avitamin krämerna) först och därefter serum och foundation.

   – Använder man Line Combat Fluid, Puffy Eyes, Tyrostase skall dessa appliceras först och därefter Serum Paradoxe. Detta eftersom att de tre specialprodukterna måste ner och jobba på djupet.

   – Serumet rekommenderas inte att använda under A-vitaminkrämerna, Metamorphique, Super3 Booster, Clinical Super3 Booster och Defy Damage, om man vill säkerställa A-vitaminernas effekt ner i dermis. De går i och för sig att kombineras utan att det blir reaktion på huden, men då kan vi inte garantera den kollagenstimuerande effekt av A-vitaminkrämerna (Serumet kan ’blockera’ för effektiv penetration och upptag av A-vitaminerna).

   Alltså, i ditt fall så kan man använda den över cremen, fast mer som en primer då alternativt att du har det enda på dagen och det andra på natten.

   Hoppas det gav dig ett ordentligt svar, återkom gärna annars!
   Kram Andrea

 2. Har börjat få lite kläm på nu hur jag ska använda BPs produkter tycker jag efter typ 10 veckor och om jag bara tar 2-3 doppar av paradoxe serumet och masserar in i ansiktet och pannan och undviker ögonområdet så är det helt fantastiskt serum och om jag sen följer upp med Paradoxe krämen och Biodroga mds skin booster spf 30 så blir det ännu bättre. Kruxet för min hy är nog att ta lite av serumet och inte för mkt och sen följa upp med paradoxe krämen och inte som jag gj innan lägga den först. Älskar deras eneriched cleanser och toner också för torr hy slår till och med Biodrogan md:ns tycker jag. Jag har blandar och byter mellan serumen eller dagkrämerna mellan dom båda märkena nu för har insett jag kommer fan aldrig kunna bestämma mig för Biodroga md eller Beauté Pacifique =P Hoppas allt är superbra med dig/er och att det fina vädret håller i sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.