HudvårdResor

På SPA med Comfort Zone i Italien

På SPA med Comfort Zone i Italien

Hello göllisar! Nu är det ett tag sedan jag kom hem från en helt underbar resa med SPA-fokus i Italien, så jag tänkte berätta om den idag. Jag reste till två helt makalöst vackra ställen där de har märket Comfort Zone som enda SPA-märke, vilket var himla trevligt då jag fullkomligt älskar Comfort Zones produkter och dofter. Häng med om du vill läsa mer om två bra resetips i Italien och om Comfort Zones spännande penselbehandling.

Reserutten

Vi flög till Pisa och hyrde bil därifrån. Vi sov där en natt, och dagen efter åkter vi vidare till vårt första SPA-stopp.

Italien med comfort zone spring 2018 skonhetssnack.se IMG_1773

Vi bodde verkligen mitt i smeten i Pisa, så vi kunde kolla på tornet och sedan åka vidare 😉

SPA 1 – Castello di Velona

Detta var så magiskt vackert att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Slottet (eller vad man ska kalla det) låg cirka en kvart utanför staden Montalcino i Toscana. Här produceras bland annat det kända vinet Brunello di Montalcino, så vi varvade SPA med vin =) En ypperlig kombo! Det här stället hade en helt magisk miljö och frukost, och på dagarna kan jag rekommendera att besöka vingården Poggio Antico som ligger i närheten. Förutom att hänga på SPA:t då förstås.

Italien med comfort zone spring 2018 skonhetssnack.se IMG_2086

Utomhushäng.

Magiska vyer över Toscana.

Italien med comfort zone spring 2018 skonhetssnack.se IMG_1891

Italien med comfort zone spring 2018 skonhetssnack.se IMG_1875

Och Comfort Zone!

SPA 2- Miramonti Boutique Hotel

Detta är mitt favoritställe och hotell alla kategorier sedan tidigare, och så kan du ju förstå att det blev ÄNNU bättre när de nu har byggt en helt sprillans ny SPA-avdelning! Det var så vackert, så vackert. Miramonti Boutique Hotel ligger i Südtyrolen, som är en region i Italien, men 70% av de som bor där är Tysktalande då det en gång i tiden tillhört tyskland. Det ligger högt upp i norra italien, och här får man verkligen det bästa av två världar. Italiensk mat och viner men tysk ordning och reda samt himmelsk äppelstrudel 😉

De hade precis även byggt till en ny våning, så vi var par nr 2 som bodde i just detta rum.

Ser du vad jag ser i duschen? Helt riktigt, duschcreme från Comfort Zone och shampo och balsam från Davines. Bara det bästa på det här stället alltså!

Italien med comfort zone spring 2018 skonhetssnack.se IMG_2451

Det var ganska molnigt när vi var där, annars har man milsvid utsikt över bergstopparna.

En utomhusbastu som man får gå ut för att nu. Behöver kanske inte tillägga att utsikten var perfektion… Åh vad jag längtar tillbaka…

Trots en hel arsenal av fantastiska pooler ochn bastus så föll jag mest för deras vilorum. Just denna dag är det molnigt, men en klar dag blickar man ut över bergen. I Südtyrolen är man väldigt förtjust i skandinavisk design, så ja, det är filtar från Sverige på bäddarna =)

Min man, den kräsnaste SPA-besökaren av dem alla. Här i dundersköna gungstolar!

Italien med comfort zone spring 2018 skonhetssnack.se IMG_E2476

Pricken över i:et? En behandling såklart. Jag tog en Comfort Zone kroppsbehandling, som heter lite olika beroende på vart i världen man får den, men den innehöll iallafall massage med breda penslar. Man penslade alltså ut varm olja på kroppen och det kan jag tala om vart något alldeles extra.

Sådär, där har du två supertips om du någon gång ska spalyxa i Italien. Kan du inte vänta tills dess med SPA-känsla kan jag tipsa om serien Tranquility från Comfort Zone, då får du spakänsla inom ett par dagar hemma i badrummet. Lövely.

Ciao!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.