Hudoteket tipsar

Gåva från Clarins – lookie lookie!

Jag måste bara få ge dig en närmare kik på den fina gåva som man får om man köper två valfria produkter från Clarins. Det kan vara vad som helst, två mascaror, rengöring och ansiktsvatten, peeling och mask, läppglans och creme- you name it!

Clarins_GWP_aw13

Det man får i gåvan är iallafall dessa mycket trevliga produkter:

Beauty Flash Balm– Storsäljaren, favoriten, ikonen, kärt barn har många namn. Man kan lägga den ensam eller över sin dagcreme för ett omedelbart lyft då den slätar ut fina linjer, ger lyster och får makeupen att sitta på plats. Lite som en primer. Har du inte testat denna är detta din chans!

Instant Light Natural Lip Perfector- Lövely läppglans i smaken fräsch vaniljbulle (hälsar säkra källor, aka min pojkvän). Ljus, neutral färg som passar alla och får faktiskt läpparna att se mer plutiga ut.

 Eye Contur Gel- Lätt och svalkande ögongelé som minskar påsighet samt mörka ringar.

Be Long Mascara- Nyhet från Clarins! Ger superlånga fransar, jippie.

Body Treatment Oil Tonic- mjukgörande, läkande och uppstramande kroppsolja. Perfekt vid viktuppgång, viktnedgång och graviditet för att motverka bristningar.

Clarins_GWP_bag

Själva necessären…

Clarins_GWP_produkter

Produkterna, som ni ser är lite mindre än vanligt. Men ändå, hur bra?! Superbra säger jag, grymt bra sätt att testa Clarins storsäljare och nyheter.

Just saying.
Ha en fin kväll!
Andrea

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.