Hudoteket tipsar

Bästa lysterduon just nu!

Är den här…

Lysterduo med Beauté Pacifique & Decléor

Serum Paradoxe från Beauté Pacifique tillsammans med Aroma Lisse Energizing Smooting Cream SPF 15 från Decléor.

Lyster och fukt + lyster, fukt och solskydd = något i världsklass. Jag känner mig grymt snygg och återfuktad i huden när jag använder dessa två tillsammans. Me like!

Dagcremen har jag skivit om tidigare här och serumet har jag skrivit om här.

Har du någon favoritkombo? Oavett om det gäller acne, linjer, torrhet etc- give it to me!

Kanske kanske finns det en gåva som utlottas som tack för tipsen…;-)

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

8 kommentarer

  1. Jag är kär i samma produkt från Beauté Pacifique. Jag använder Serum Paradoxe som både serum, men även för att få lyster i min foundation. Det blir alltid bra oavsett vilken foundation jag blandar med en droppe serum. Sen blir det mycket lättare att få foundation jamn och snygg.

    1. Hejsan Hilde!
      Dig kan man lita på när det gäller att testa =) Visst blir det bra i foundation! Ibland lägger jag Serum Paradoxe över min dagcreme istället, som en primer under mineralfoundation. Blir också himla fint!
      Allt gott till dig, kram

  2. När jag hade supertorra ögonlock under vintern, nästan eksem, testade jag en massa för att få bukt med det. Kombon som fixade det nästan omedelbart var Dermalogica Skin Hydrating Booster och Dermalogica Multivitamin Power Firm. Verkligen kanon! Älskar även jag serumet från Beaute Pacifique och använder många andra produkter från märket också.

  3. En av mina favorit kombos oavsett om man är
    Torr, blandhy, acne, normal så funkar denna – exuviance vespera serum och sen klassikern beauty flash balm från clarins, sån magisk fukt och lyster kombo! 🙂
    Kram

  4. En av mina absoluta favoritkombos om man känner sig sådär riktigt trist, glåmig och torr i huden är Multivitamin Thermafoliant från Dermalogica följt av MD Formulations Moisture Defense Antioxidant Treatment Masque (som jag gärna låter sitta kvar under natten för riktig supereffekt). 🙂

  5. Hej! Mitt bästa tips för direkt fräschör är att peela ansiktet med Dermalogicas Daily Microfoliant, sedan lägga ett fukt och lystergivande serum tex Serum Paradoxe (som är en ny favvo hos mig) och på med Sisley Gel Express aux Fleurs Express Flower Gel Mask. Låta den verka en stund, torka bort överflödet men inte tvätta bort, lägg sedan din vanliga ansiktskräm över och eventuellt make-up. Man får ett litet lyft i ansiktet och hudtonen blir väldigt jämn och fin. Trotts min dåliga acnehy så ser jag väldigt fin ut i hyn de dagar jag kör denna kombo och får ofta komplimanger för den fina lystern i hyn:D

  6. Nu till våren har jag upptäckt kombon Clarins radiance glow booster, som jag använder på kvällen och låter verka över natten. På morgonen smörjer jag in mig med estee lauder sheer tint daycream! Så himla fin naturlig vårfärg man får av dessa tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.