Hudoteket tipsarMakeupPrimerTestat

Fräscha nyheter från Clarins

I morse åkte jag till jobbet 07.15 och slogs av följande: Det är ljust! Man kan se vad man har på sig!

Och vad himla bra allt syns…=) Fram med skoputs, klädroller och strykjärn (Stryka. motigt. Så motigt). Även huden kommer lite mer i blickfånget och då tycker jag att nyheterna från Clarins är värda att ta en extra kik på.

Clarins nyheter

Mina favoriter är deras Complexion Base  och Multi-Blush Creme. Complexion Basen är både en highlighter och en primer som ger en väldigt fin lyster till huden. Dock tycker jag att nyansen Rose passar bäst som highlighter (se bild nedan) och den något gulare nyansen Champagne passar bäst som primer. Den dämpar rodnad på ett jättefint och naturligt sätt.

Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base 01 Rose

Deras nya Multi-Blush använder jag främst på kinderna, men man kan även ha dem på läpparna. Superfräscha färger som blir naturliga och skira på. ”Som att man varit ute på en långpromenad” är nog den mest korrekta beskrivningen.

Jag gillar borstar. Så är det bara, och även denna multiprodukt applicerar jag med rougeboste. Det går alldeles utmärkt, men det går såklart också bra att använda fingertopparna.

Åh, så gott med vår!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.