Tävling

Tävling- bästa märkestipset vinner!

Det är det hög tid för fjäsk. Mys, gos & uppskattning. Det ska ju alla få varje dag, men nu vill vi skämma bort ett gäng personer extra mycket. Vi finns till för dig, & vill veta vad vi kan göra för att du ska bli ännu nöjdare.

Therefore…

TÄVLING!

Det du behöver göra för att vara en av de personer som kommer få en fet vinst är att gilla oss på facebook och svara på följande fråga:

Vilket märke saknar du i Hudotekets webshop eller fysiska butiker?

Det kommer hända en massa roliga grejer framöver hos oss, men vi vill såklart pejla av med dig först så vi inte missar något superviktigt. Och tar roligheterna i rätt ordning  =)

vinster

Vi kommer kora sju vinnare som kommer att få någon av dessa fina vinster:

– Nya Carita Genesis of Youth Day Cream.

– Duo med  Sisley Hydra-Global Intense Anti-Aging Hydration samt ett Flowerkit, med småförpackningar av Sisleys storsäljare.

– Duo bestående av nyheten Decléor Prolagène Lift Lift & Firm Day Cream Normal Skin samt en fin necessär med smakprov från Prolagène Lift-serien.

– Duo bestående av nyheten bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara Black samt Decléor Hydra Floral Multi-Protection BB Cream 24hr Moisture Activator SPF 15.

– Duo med Sans Soucis Naturkosmetik Currant & Peach 24-h Moisture Smoothie samt Sans Soucis Natural Colors All in One 3D-Effect Mascara Deep Black.

– Ett prova på kit med Dermalogicas storsäljare Daily Microfoliant, Skin Smoothing Cream, Special Cleansing Gel samt AGE Smart MultiVitamin Power Recovery Masque

– Kit med prova på storlekar av md formulations Facial Cleanser och Moisture Defense Antioxidant Creme samt en överraskning från Beyond Wishes.

Skicka ditt  svar till mig på andrea@hudoteket.se senast 6/10 och skriv också vilken vinst du helst vill lägga vantarna på. Du gillar oss på facebook här.

Lycka till nu, och låt bästa tipsare vinna!

Andrea

PS. Vill du ha inside information om vinsterna hjälper jag gärna till, skriv gärna frågan i kommentarsfältet eller via mail.

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Hej ….Jag skulle vilja ha Loccitane produkter hos er ,dem är superbra och eftersom jag gillar Decleor so vill jag om jag vinner deras Duo bestånde av Prolagene lift…mvh.Nisveta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.