Resor

Snapshots från Hud & Kosmetikmässan 2016

Snapshots från Hud & Kosmetikmässan 2016

Tiden springer iväg, speciellt när man har roligt! Förra veckan var jag ute i Europa  och reste och denna vecka har jag varit en sväng i Stockholm för möten samt ett besök på den årliga Hud och Kosmetikmässan. Då Hudoteket har en gedingen mängd märken är det som en enda stor mingelfest att gå runt där. I nästintill varje monter hade vi kompisar vilket såklart är superkul! Här kommer ett bildrace därifrån och tips på nyheter som komma skall i höst…

janeiredale,hudochkosmetik|skonhetssnack.se

Denna smarriga nyhet sprang vi på i Jane Iredales monter. Ett nytt Hydrating Spray i doften Lemongrass som lanseras senare i september.

Den rosa fjärilen på flaskan står för LBBC, Living Beyond Breast Cancer. All vinst jane iredale gör i samband med Lemongrass Love går till denna organisation. För nionde året i rad samarbetar jane iredale med LBBC.

mettepicaut,hudochkosmetik|skonhetssnack.se

Hos grymma Mette Picaut som är grundare till märket M Picaut går det knappt att vara seriös en minut. Alltid skrattfest med Mette!

ESSE Probiotic Serum,hudochkosmetik|skonhetssnack.se

Självklart var vi hos ESSE Probiotic Skincare. De hade med sig Trevor Steyn som är grundare och forskaren bakom ESSE. Galet hur stort det där med bakterier i hudvård har blivit! Grymt kul att vara med på den resan, läs gärna mer om probiotisk hudvård i ett tidigare inlägg här>

Trevor and Andrea, ESSE Probiotic skincare, hudochkosmetik|skonhetssnack.se

Trevor Steyn och jag.
dermalogicahudochkosmetik|skonhetssnack.se

Dermalogica ställde ut sin nya Phyto Replenish Oil som också lanseras senare i höst.
medik8retinolcream,hudochkosmetik|skonhetssnack.se

Det var mycket action hos våra vänner Medik8. Där var det fokus på deras två nyheter, ååååååh de är bara så fina! Ovan ser du den nya nattcremen Medik8 Retinol 1 TR Vitamin A Renewal Night Cream.

medik8c-tetraday,hudochkosmetik|skonhetssnack.seOch denna godbit, dagcremen  Medik8 C-Tetra Vitamin C Day Cream. Doftar helt makalöst gott, och är lite gosigare än Medik8s övriga sortiment. Ett grymt bra drag av Medik8 anser jag.

dermarome,hudochkosmetik|skonhetssnack.se

Och så en rapport från min favoritmonter på mässan, Dermaromes. Dermarome är leverantör av många märken bland annat bareMinerals, bliss, Elizabeth Arden PRO och vårt senaste tillskott Elemis.

Elizabethardenpro,hudochkosmetik|skonhetssnack.se

Elizabeth Arden PRO släpper två nyheter i dagarna, en enzymmask samt en ögoncreme…Spännande!

bareminerals,hudochkosmetik|skonhetssnack.se

Den nya hudvården från bareMinerals som lanseras i mitten av oktober!
dermarome glass,hudochkosmetik|skonhetssnack.se

Här har vi anledningen till att detta var min favoritmonter. MJUKGLASS! Jag har hängt på skönhetsmässor sedan jag knappt kunde gå så det krävs så något annorlunda för att jag ska bli exalterad. Och så mjukglass! Dermarome hade gått all in på camping-temat och därför hade de även en glasskiosk. Jag smäler av så roligt! Det roligaste är dock inte att äta glassen det roligaste är ju att trycka ned den i bägaren…;-)

Glasskiosk | skonhetssnack.se

Självklart trängde jag mig in i kiosken. Så peppad var jag!

Elemis,hudochkosmetik|skonhetssnack.se

Givetvis klämde jag och kände på Hudotekets senaste märke, Elemis. En historia för sig helt klart men kort och gott- underbara produkter för hela kroppen. Love it!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Hej svejs 😀 Vad härligt med hudmässa och få gå runt och kika på alla spännande produkter:D Nästan som eufori om det stavas så. Tänkte fråga dig om du vet när ni börjar sälja Beauté Pacifiques nya One step cleanser? Är jätte nyfiken på att få pröva den 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.