Resor

Det ska va’ lätt å resa

Det ska va’ lätt å resa

I skrivandes stund ligger jag på en hotellsäng på Malta. Pustar ut efter nästan en veckas ”få ut det bästa av ön”, med tanke på hur blåsigt och (relativt) kallt det har varit.

Ska skriva mer om Malta när jag kommer hem, men tills dess vill jag tipsa om något som gjorde mitt packande mycket snabbare och enklare.

Reseförpackningar!

Både Lernberger Stafsing och Davines har smarta reseförpackningar, så det vara bara för mig att packa ned och dra. Brukar annars få lägga en bra stund på att plutta över till mindre förpackningar. Och som min syrra (very much tonåring) brukar säga: ”orka det?”.

lernberger stafsing vanity purseLernberger Stafsing Vanity Purse innehåller deras grymma torrshampo Dryclean, hårspray samt Hairfume.

Hairfumen är perfekt att använda när håret dragit åt sig typ matos, eller om man inte vill ha parfym på huden på sommaren (pga kan ge fläckar på huden).

davines travel sizeHos Davines kan man välja mellan flera olika reseförpackningar. Själv valde  jag Davines Essential Haircare MELU Mellow Anti-Breakage Lustrous Shampoo Travel Size samt Davines Essential Haircare MELU Mellow Anti-Breakage Lustrous Conditioner Travel Size  då jag använder dem till vardags också.
Ovan nämnda conditioner är väldigt rik i konsistensen och verkar nästan som en inpackning. Och multiprodukter på resa är ju inte helt fel =)

Dessa produkter är givetvis grymma om man vill testa dem och inte vill köpa på sig stora förpackningar det första man gör. Davines har i vanlig ordning tänkt på det här med återvinning, så deras förpackningar kan fyllas på igen och igen. Jag skulle nog fyllt på med ännu mera produkt, men jag har jobbarkompisar som använder dem mest som lunchlådor eller dylikt. Grymt ju!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.