I Andreas liv...

Fina foton

Fina foton

För ett tag sedan hade jag äran att få jobba med en av Sveriges (världens?!) bästa fotografteam- Day Fotografi med Sara Landstedt och Maria Brännhult. Dagens uppdrag var att fota Hudotekets otroligt vackra lokaler och behandlingar, men på slutet fick jag vara med på ett hörn för att uppdatera headern.

Kul och inspirerande dag!

Butiken på HudoteketButiken på Hudoteket i Jönköping. Magisk!

Bakom kulisserna när Lena visar hur en ansiktsbehandling ska se utBakom kulisserna när Lena visar hur en ansiktsbehandling ska se ut.

Andrea Olofsson

Andrea OlofssonAndrea OlofssonDetta är oretuscherade bilder, tänk vad långt man kommer med bra fotograf och bra ljus…(och bra produkter ;-))

På tal om ljus och produkter- ta nu hand om dig i helgen och skydda det lilla facet i solen om det blir någon. Glad påsk!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.