Naglar

På mina naglar

CND Shellac Field Fox

Sitter just en ett lager Shellac och ler nöjt mot mig. Eller så är det jag som ler nöjd på Shellacen. Jag har för det mesta Shellac, för att jag verkligen gillar att ha fina naglar, men verkligen inte gillar att göra naglarna. Visst, det är inte svårt MEN JAG KAN JU INTE SITTA STILL. Min effektivitetstörning gör att jag kan sitta en liten stund och sen tänker jag ”nuuu kan jag dra på mig jeansen” och så sätter man knappen i lacket och så är det förstört.

Därav Shellacen. Därimellan använder jag Vinylux som går snabbare att torka än vanliga lack, och sitter längre. Shellacen brukar jag göra om var tredje vecka om jag har möjlighet.

Häromdagen hade jag äran att få självaste Jessica Lilliesköld att lacka mina naglar. Hon är Brand Performance Manager för  Shellac & Vinylux.

Jessica Lilliesköld CNDFörst fila och göra fint

Shellac Field FoxSedan lack med baslack, nagellack i två lager samt topplack.

CND Shellac HudoteketIn i lampan några gånger.

Field Fox Nail PolishJag valde färgen Field Fox, som också finns som Vinylux i exakt samma färg när det börjar växa ut. För att nageln och nagelbanden ska hålla sig så snygga som möjligt smörjer jag in dem med CND SolarOil minst en gång om dagen. Och det är oavsett om jag har lack eller inte.

Shellac-lackning tar cirka 40 minuter, men om man ska ta bort gammalt Shellac och lägga lite extra kärlek till nagelband etc så räkna med en timme.

Shellac Field Fox CND Shellac Field Fox
Den är så nice! Och så är det så här fint tills det börjar växa ut, I like it. Men som sagt, gillar du färgen och inte vill ha en färg så länge så är Vinyluxen ett hett tips. Notera dock att för att Vinyluxen ska sitta så länge som de utlovar så ska man försegla lacket med deras CND Vinylux Weekly Top Coat, annars är hållbarheten som ett ”vanligt” lack. Däremot så är baslacket inbyggt i nagellacket, så enbart två flaskor krävs för fint resultat. Och fint blir det.

Toodles!

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

1 Kommentar

  • Svara Hildes Closet 23 april, 2015 at 07:12

    Men vilken underbar nyans! Jag kan bara hålla med dig om att Vinylux är toppen och sitter berget.
    Kram

  • Skriv en kommentar