Foundation/BasMakeupTestat

Wow!

Wow!

I går var de dags att förkovra sig lite mer i de nya produkterna från bareMinerals Ready. Siri, Louise, Mikaela och Emma från bareminerals visade oss de härliga nyheterna.

Ni har kunnat läsa i tidigare blogginlägg där min kollega Sofia provade nyheterna så fort de landade hos oss här i butiken. Hon var väldigt nöjd med de nya produkterna.

bareMinerals Ready spf 20 foundation imponerar bara mer och mer desto mer information man får om den. Dessa egenskaper har den:

– överlägsen täckning som håller i 12 timmar

– återfuktar huden och förbättrar hudens fuktniva med 108% redan efter 12 timmar.

– minimerar synligheten av fina linjer och rynkor genom att produkten droppmatar huden med fukt och näring under dagen.

– otroligt hudnära egenskaper

– UV-skydd spf 20

– den är fri från parabener, syntetiska dofter, articifiella oljor, konsververingsmedel och talk

– ger naturlig finish

 

De nya ingredienserna i som gör denna produkt så fantastisk är:

– SeaNutritive Minerals Complex är mineralrika alger och tång från franska kusten. Detta ger inte bara din hud vård och näring utan även ett antioxidantskydd mot miljörelaterad stress och de jobbar på att förfina linjer och rynkor.

– Kallpressad nyponfröolja som är rikt på vitamin A och C som reducerar tecken på åldrandet.

– Mineralinkapslad humussyra och glycerin som skapar en barriär som stänger inne hudens befintliga fukt och matar huden med fukt hela dagen.

 

Här ser ni lite bilder från kursen igår. Siri går igenom produkterna och sminkar deras vackra praktikant Emma med de nya produkterna.

Innan vi gick hem fick vi mer oss en goodiebag. Vi fick Ready foundation, Precision face brush och den nya underbara primern Prime Time Neutralizing foundation primer. Ingen va gladare än jag : )

I morse va ja ivrig att äntligen få prova mina nya produkter. Jag la på primern (över min dagliga hudvård) som smälte in fint i huden och neuraliserade allt de röda i ansiktet, efter det tog jag borsten och duttade den försiktigt i foundationen och svepte över ansiktet och jag tror de tog ca 5 sek så va de klart. Trodde knappt de va sant! Inget snurrande, knackande eller cirklande rörelser på huden utan bara dutt och svep. Eller som de heter på bareMinerals-språk Tap and Buff! Så enkelt och vilken toppresultat, jag är supernöjd!

De nyanser som jag brukar använda mig av i orginalfoundation är light och medium beige beroende på årstid, och i den nya Ready foundation passade nyans R170 utmärkt. Den har en neutral ton som lutar mot det lite gulare hållet.

Här ser ni ett färdigt resultat:

Happy!!

Behöver du hjälp med nyansval är ni varmt välkomna att kontakta mig på kundtjänst 036-344562 eller via mail webshop@hudoteket.se

 

/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.