Makeup

Fixa vårglöd med rouget Fruit Cocktail

Fixa vårglöd med rouget Fruit Cocktail

Idag måste jag bara tipsa om mitt favoritrouge of all times. Det är ett bareMinerals Blush i nyansen Fruit Cocktail.  Själva roughet har säkert funnits i över 10 år i Sverige, men den här nyansen har bara funnits något år tror jag. Den har smygit sig in i sortimentet, och my gad vad jag är tacksam över detta. Jag tror jag köpte min första burk i San Fransico typ 2007, och burk nummer två i New York. And not it finally here! Det bästa med detta rouge är följande…

1. En färg som poppar!

Jag ska lugna alla med att säga, nyansen är inte så skrikig som på bilden. Mina kollegor förstod inte riktigt mig när de packade upp denna och jag uppspelt skriker NU ÄR DEN HÄÄÄÄÄR! Den ser ju ut som att bli någon slags 80-tals autobahn på kinderna men nej. Den blir alldeles underbar. En skir rosa nyans med lyster!

Gällande applicering så är en liten men mjuk borste mitt tips, personligen gillar jag bareMinerals Finish Blush & Contur Brush och bareMinerals Tapered Face Brush till detta.

2. Den sitter. Bra.

Detta har ju inget med själva nyansen att göra, men detta rouge i allmänhet sitter väldigt bra tycker jag.

3. Nyansen funkar fint blek som brun

Jag tycker även att den är fin oavsett om jag är mitt blekaste jag eller om jag fått min sommarbeiga nyans. När jag lägger den på kunder så tycker jag den blir fin på väldigt många, oavsett hudton.

4. Men så är den ju vårig och fin.

Även som den funkar året om så är några drag med den här på kinderna ett lyft för humöret. Smacka på lite rosa läppstift och ställ fram ett knippe tulpaner så kan vi iallafall låstsas om att våren är här, eller hur? 😉

Trevlig helg!

Kram

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

  1. Hej Andrea! Din blogg är underbar och jag älskar hudoteket! Tyvärr är jag en sådan kund som inte har möjlighet att besöka er salong och i det sista har min hud bråkat en hel del med mig. Största problemet är på höger kind där små finnar poppar upp och gör det svårt att lägga rouge snyggt, har även fått whiteheads i pannan. Jag undrar därför om det finns möjlighet att kontakta er på hudoteket för att få rådgivning om vilka produkter som skulle kunna hjälpa mig med detta. Förväntar mig inga mirakel över en natt men skulle bli glad om det blev bra lagom till sommaren. Kram

  2. Hej! Tack för härlig blogg! Jag tänkte vara ute i riktigt god tid för tips på solskydd för ansiktet. Jag använder Exuviance och Neostrata i min hudvårdsrutin, och har lagt till diverse ampouls, tonics och sheetmasker från Klairs och Jileeham. Jag får soleksem av de flesta solcremer för ansiktet, som blir till finnar efter ett par dagar. Det enda som funkat hittills är Cliniderm från ACO och den har de påpassligt slutat tillverka. Jag vill inte ha spf 50, utan 20-30 (jag är väl medveten om att 50 rekommenderas). Jag har testat Clarins, Dior, Clinique…. och massor av andra. Inget har funkat. Tips mottages tacksamt!

    1. Hejsan Sanna H! Vad bra att du är ute i god tid! Då jag inte vet något om din hudtyp kan jag inte ge dig någon personlig rådgivning, men kan tipsa om EVY SPF 30 för ansiktet. För bästa rådgivning, gör Hudotekets hudanlys så får du en bra rekommendation på vad som funkar bäst för dig. Så kan du skriva som en kommentar att det är solskydd du är ute efter så får du reda på det =)
      Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.