Fakta om hudvårdsmärkenHudoteket tipsarMaskPeelingTestat

På kurs med Sisley

På kurs med Sisley

Oh la la, vilka trevliga och lärorika timmar. Jag har jobbat med och använt Sisley tidigare, men det är alltid bra med lite uppfräschning av kunskaperna.

Filippa från Sisley var iallafall här förra veckan och lärde oss mer om Sisley och deras produkter. Sisley är för de som inte vet ett franskt familjeägt företag vars produkter är baserade på eteriska oljor. Det är väl inget speciellt tänker du, det har ju många. Men Sisley har lyckats med bedriften att behålla oljorna i cremen och ändå få fantastiska resultat.

Filippa på Sisley

Som du ser är Filippa lika peppade som vi på Sisley.

Sisley Eau Florale Floral Spray Mist

Här blir Maja sprayad med Floral Spray Mist. Fuktsprayet med den bästa doseringen jag varit med om. Ska man spraya ovanpå makeupen för fixering vill man ju inte att det ska komma stora regndroppar i ansiktet. Sisleys variant blir som ett lätt moln som snabbt går in i huden, med makeup eller utan. Jobbar man i butiksmiljö eller framför datorn är denna grymt bra.

Jag vill också tipsa om två produkter som vi alla har blivit helt hooked på efter kursen.

Sisley Crème Gommante Botanical Gentle Facial Buffing Cream

Dels Sisleys peeling, Botanical Gentle Facial Buffing Cream. Det som vi blev imponerade av är att den även fungerar på känslig hy. Hur det går ihop sig? Man lägger ett tunt lager i ansiktet som en mask, och låter den sitta i någon minut så den torkar. Under den tiden pressas kamomill ned i huden och gör den följsam och lugn. När peelingen torkat rullar man av den med uppåtgående rörelser och bara sköljer av överflödet med vatten eller ansikstvatten. Et voila, huden är som silke.
Ja just det, gillar man inte burk finns peelingen även i tub.

Sisley Masque Crème à la Rose Noire Black Rose Cream Mask

Och så den här godingen. Black Rose Cream Mask. Jag menar hallå…VAR HAR DU VARIT HELA MITT LIV? Okej, kanske inte riktigt var i behov av detta krafttag tidigare men ändå. Vilken mask! Mikrocirkulationen sätter verkligen igång så man får en fin glöd och rosighet i huden samt att det verkligen känns att den har en plumping-effekt. Som en nedsutten soffa som blir uppfluffad.

Sisley Masque Crème à la Rose Noire Black Rose Cream Mask

Här ser du hur rosa och gossig masken är. Lägg på och låt verka i 10- 15 minuter och tvätta sedan av. Jag tycker det blir allra bäst effekt om du använder den istället för nattcreme och massera in resterna och går och lägger dig.

Vill poängtera att det inte bara är jag som gillar denna mask. Den har blivit vald till ”Bästa mask genom tiderna ” i ELLE i 40 länder. 40 länder! Bästa mask! Och det finns ju en hel masker att välja på om man säger så…

Även mina kollegor har blivit förälskade, för dessa SMS fick jag dagen efter kursen:

”Haft på den i 15 min nu och jäklar vad bra!!!! Snacka om cirkulationshöjning!”

Och SMS nr 2:
”Hej och godmorgon! Testade Black Rose Mask inatt, OMG! Tog 1 minut sen hade cirkulationen kommit igång! Trots tre härliga timmars sömn vaknade jag fräsch…vad är oddsen för det?! Haha =) ”

Sisley, anyone?

Andrea

Psst! Man får gåva om man handlar Sisley nu, yeah! Här kommer du till erbjudandet.

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.