Fakta om hudvårdsmärkenHudvårdMask

Sisley- en fransk kärlekshistoria

Sisley- en fransk kärlekshistoria

Till att börja med: tack, Hubert d’Ornano! Vilka produkter, och vilken effekt. Jag blev Sisley-frälst för ett par år sedan när jag fick prova en av maskerna, och sedan har kärleken till detta märke växt större för varje produkt jag testat.

Hubert d’Ornano och hans familj vill jag berätta lite kort om.  Herr d’Ornano grundande Sisley 1976 och var då en pionjär inom fytokosmetologi. Han ”pysslade” med eteriska oljor och aromaterapi, vilket inte alls hade kommit på tapeten än i 70-talets Europa. Han blev utskrattad och fick kämpa för sin sak och sitt innehåll i burkarna. Och det lönade sig! Idag finns Sisley i över  90 länder och på ett fåtal platser i Sverige.

Nu drivs Sisley av Hubert d’Ornano, hans fru Isabelle d’Ornano samt två av barnen: Philippe d’Ornano och Christine d’Ornano.

Isabelle, Christine, Hubert et Philippe d'Ornano

Men vad ligger bakom Sisleys framgång mer än en driven och passionerad familj? Jag skulle säga forskning, resultat och effekt. Med forskningen syftar jag på att Sisleys forskarteam varken behöver bry sig om tid eller pengar när de tar fram en produkt. Det får helt enkelt ta den tid det tar att få fram en produkt som ger rätt effekt. Kösta vad det kösta vill.

Resultatet och effekten jag pratar om förstår man nog inte innan man testat det själv. Det händer verkligen något i huden med en gång, och man kan till och med ibland känna att det är aktivitet i huden. Mina kollegor var helt förbluffade när de fick testa och då tänkte jag för mig själv Mmmm, told you so…

Du har redan hört mig prata om deras fantastiska peeling, mask och fuktspray i det här inlägget. Och deras prisbelönta tre i en rengöring, Eau Efficace berättade jag om i detta inlägg. Så nu ska jag berätta om de produkter som gjorde att jag föll pladask för Sisley, samt om två nyfunna flirtar. Vad sägs om det?

Låt mig presentera Radiant Glow Express Mask. Detta var den första produkten som jag provade och vad denna mask gör är att den dels rengör men också ger en fin lyster. Vit och röd kaolinlera, lakritsrot och eteriska oljor är det som gör jobbet i masken. Perfekt att lägga innan makeup, då sitter den som en smäck!

Sisley_radiantglowexpressmasque

Notera dock följande: Masken ska inte läggas som en tunn hinna, för då kommer den torka och kännas stram och obehaglig. Nej, generöst och moffigt ska det vara, som på bilden nedan ungefär. 3-5 minuter och tvätta av. Snygg som satan är resultatet.

Sisley_radiantglowexpressmasque_on

En annan produkt som jag måste tipsa om är dagcremen All Day All Year. Den är en anti age- creme så den jobbar alltså på befintliga linjer och rynkor samtidigt som den innehåller SPF, som ska hålla hela dagen. Normalt måste man ju fylla på solskydd under dagen, men inte med denna. Den skyddar i upp till åtta timmar mot både UVA och UVB-strålar.  Och så har den massor av antioxidanter i sig som ju skyddar mot fria radikaler. En full pott, och en av de mest sålda Sisley-produkterna.

Sisley_alldayallyear

Den produkt som mina kollegor har ohh:at sig över mest är Botanical D-Tox. Denna produkt har man nattetid, och den är precis som det låter. En d-tox, fast för huden. När huden känns trist, livlös, grå, plitig, du kanske har mixtrat lite för mycket med olika produkter (läs jag). Gör en detox, bli av med skräpet! Man får en helt ny ton i huden, den blir klarare och renare. Kuren gör du varje natt i en månad, två gånger per år eller allra helst en gång per kvartal.

Sisley_botanicaldtox

Sisley är dock mer än bara hudvård. De är även dofter. Helt fantastiska dofter som man inte känner på var kvinnas och mans hud om man säger så. Här är ett smakprov.

Sisley_perfumes

Men åh, det slutar inte där! Sisley har ju en fantastisk fin makeup också. Men om den får jag återkomma, det kan ju bli overload av Sisley-kärlek här.
Om det nu kan bli för mycket av det 😉

Jag kan babbla på forever om dessa produkter, så fråga på bara om du undrar något. Eller skicka ett mail till andrea@hudoteket.se.

Toodles!

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.