Hudoteket tipsarLäpparMakeupTestat

Ny favorit för läpparna från Jane Iredale

Jane Iredale har ett väldigt brett sortiment, så jag hittar nya favoriter titt som tätt. De har också roliga specialare, som denna goding- Just Kissed Lip Stain for Lips and Cheeks.

Jane Iredale Just Kisses

Ett vanligt läppglans kanske du tänker nu. Men skenet bedrar! Detta är ett genomskinligt balsam, men när det kommer på läpparna eller kinderna blir det en nyans som passar din hudton. Så den blir inte samma på alla, vilket jag tycker är himla festligt.

Jane Iredale Just Kisses open

Formulan känns som vårdande på läpparna, som ett vanligt läppbalsam. Ingen speciell doft eller smak att tala om tycker jag. Det innehåller bland annat olivsmör och avokado smör, så det blir väldigt mjukt och trevligt på läpparna.

Nu till själva resultatet. Här är en förebild, ingen färg på läpparna (bara lite läppbalsam pga vargavintern kom och attackerade mina läppar!)

 

Andrea Före

Och nedan är efterbilder, där jag fått en svag rosa ton.

Andrea in Jane Iredale Just Kissed

Senare på kvällen tycke jag att läpparna blev lite intensivare, och lite kallare. Häftigt!

Andrea Olofsson in Jane Iredale Just Kissed

Har dock inte hunnit prova produkten på kinderna, men där ska det vara som att använda ett cremerouge. Dutta på lite grann, och arbeta ut det med fingarna eller med en foundationborste.

Nu är det ju inte säkert att du skulle få just denna ton, och det är ju det som är hela grejen =)

Just Kissed Lip Stain for Lips and Cheeks får absolut stanna i min sminkväska.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.