BorstarFoundation/BasHudoteket tipsarMakeupTestat

Matta mera med Mineral Veil

bareMinerals Mineral Veil

Ett skepp kommer lastat med ett dundertips till dig som använder bareMinerals fantastiska Mineral Veil.

För dig som inte testat den kan jag berätta att Mineral Veilen är sista steget när du använder bareMinerals. Den ger en matt effekt och gör så att makeupen sitter ännu bättre. Men det som jag tycker är det finaste med mineral veilen är att den jämnar ut hudstrukturen på ett magiskt sätt. Så har man lite stora porer, fina linjer eller andra ojämnheter hjälper denna produkt till att sudda ut dem. Lövely!

Tänk på att Mineral Veilen är mycket mycket finare pulvriserad än din foundation, så använd olika borstar till dem. Annars så blandas foundation-pulvret och mineral veil-pulvret i borsten, och då får man inte riktigt lika fin effekt. Om man ska vara petig =) Den här borsten tycker jag är toppen till Mineral Veil.

Nu till mitt extratips!

Om man känner att man vill ha extra matterande effekt kan man lägga ett lager mineral veil INNAN sin foundation. Det blir som en extra sköld, så blankheten hålls på avstånd längre.

Detta knep tar jag alltid till när jag ska lägga makeup på brudar eller baltjejer, men passar såklart alla som har tendens att bli extra blanka på dagen.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.