Hudoteket tipsarMakeupMascaraTestat

Ögonfransar värdiga ett bröllop

I lördags var jag som sagt på bröllop, och då vill man ju såklart se lite extra snygg ut. Och helst av allt ska hår och make hålla in på småtimmarna.

På tal om småtimmar… Dessa bilder är tagna vid ettsnåret på natten, på en hotelltoalett med dassig (möhö) beslysning. Min kära kavaljer sitter utanför i tron på att jag snabbt bara ska pudra näsan, men jag var ju bara tvungen att föreviga dessa fransar.

Sisley_mascara_close

Ja, förutom det dassiga ljuset och min totala oförmåga att ta bild på mig själv utan att få stirrblick (speciellt klockan ett och man vill se pigg ut) tycker jag fransarna är grymma. Detta är tack vare en mascara från Sisley, So intense. Den fungerar som en minikam med piggar och man kammar på färgen. Risken för klumpar är lika med noll och man kan få extremt långa och böjda fransar.

Sisley So Intense Mascara

Sisley So Intense Mascara Closeup

Sisley_Mascara_close_three

Jag skippade medvetet mascaran på underfransarna för jag är så extremt blödig, speciellt när det har med löööve att göra. Allra bäst hade det varit om de varit färgade, men ja, ibland är tiden knapp =)

Andrea_wedding

Som sagt, får ta och öva på det där med egopics tror jag minsann, haha.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.