I Andreas liv...

Den ultimata boklistan (om jag får säga det själv)

Den ultimata boklistan (om jag får säga det själv)

Men tja!

Ibland händer det att man bara lever life och inte riktigt har koll på när man plockade upp datorn eller mobilen sist. Man liksom har näsan i en bok istället för i ett flöde och handen i någon annans hand istället för på tangentbordet. Det är just det som händer mig nu, jag lever life, IRL. Bara några dagar till, sedan ska jag bah gå bananaz med alla tips och trix jag har samlat på mig av och även alla smaskiga nyheter som jag håller på att testa =) DET ÄR METERVIS MED CREMER!  (tar plats i packningen, men vad ska man göra liksom. Det är livsviktiga grejer).

Tills dess vill jag bjuda på några tips som går lite utanför boxen för vad denna blogg handlar om, men som i allra högsta grad passar in på vad jag pysslar med när jag inte cremenördar mig. BÖCKER!

Jag älskar böcker i alla dess former! Om jag verkligen ska slappna av och inte vandra iväg i tankarna någon annanstans så läser jag. Sedan jag tävlade med min kompis sommaren innan vi skulle börja ettan om vem som kunde lära sig läsa först har jag haft näsan i en bok. I princip.

Nu kommer man ju inte ihåg alla, och det är ju de som man läst senast som fastnar mest men här kommer iallafall listan på de böcker jag tipsar alla om:

Böckerna att läsa asap om du inte redan gjort det. Bara gör det!

  • Min mormor hälsar och säger förlåt samt En man som heter Ove, båda av Fredrik Backman. Jag väntade länge med att läsa dessa (kändes för mainstream för mig, så jag var anti), men när jag väl läste. Alltså, så bra! Skratt och gråt om vartannat. Det fanns alltså en anledning till att ”alla andra läser dem”.
  • Barn 44 av Tom Robin Smith. Så. Spännande!
  • Flickan under gatan samt Box 21 av Roslund och Hellström. Spännande romaner som baseras på verkliga händelser. Allt med dessa författare är bra.
  • För dig som gillar feelgood (ish)!. Allt med Jojo Moyes, Simona Ahrnstedt, Denise Rudberg och Martina Haag. Drottningarna av bladvändare. Love them.
  • Stjärnor utan svindel av Louise Boije af Gennäs.
  • Svarthuset av Peter May. Liiiite seg i början, men sååååå värd det!

Så se nu till att sätta tänderna i någon av dessa. Har du några bra boktips till mig? Jag samlar alltid på mig en lista så jag alltid har något bra att börja på.

För övrigt ägnar jag mig åt…

bad i bovallstrand|skonhetssnack.se

Bad i Bovallstrand…

andrea i bovallstrand|skonhetssnack.se

Jaga min fästman (som jagar Pokémon…). Och fira femårsdag! <3

Sommardrink 2016Plocka hallon i en trädgård, sedan göra det enda rätta av det: sockerlag för att sedan få drink 😉

Kram kram, ses snart igen!

Spara

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Hej!

    Jag har en fråga. Jag har lila fläckar vid näsan efter att ha klämt en stor böld, och mindre små röda fläckar runtom ansiktet.

    Jag vill täcka detta antingen med en BB eller CC cream som har medium till full täckning, som är fuktgivande (pga torr hy äter isotretinoin tabletter varje dag) och är färg/pigment korrigerande dvs jämnar ut hudtonen och döljer fläckarna. Den ska finnas i olika färger så att den passar min latinamerikanska hy. Lyster och sånt är ett plus.

    Några produkter jag hört bra om är Jane Iredable BB cream, Peter thomas roth CC cream, bare minerals CC cream, darphin melaperfect anti dark spots cc cream, biodroga md clear + bb blemish balm spf 15, akademikliniken day cc cream, phytomer cc cream spf 20 och rodial skin tint spf 20.

    Men jag är över att de kommer vara en vanlig dagkräm med lätt färg, jag vill ju ha en med mera täckning. Vad rekommenderar du för nåt? Skulle du också kunna rekommendera en riktigt bra primer som arbetar på mina mörka fläckar alltså mindre synliga, har hört bra om dermalogica hydrablur men är osäker om den är rätt för mig? Jag kommer givetvis använda mig av en concealer också, den jag har hemma just nu är bareminerals bare skin concealer men om det finns någon bättre får du gärna tipsa om den.

    Tack för hjälpen!

    Mvh
    Veronica

    1. Hejsan Veronica!

      Tack för din fråga. Av egen erfarenhet tycker jag att Peter Thomas Roths CC-cream och Jane Iredales BB-Cream täcker allra bäst. Gällande primer så är Hydrablur toppen, men den jobbar inte uttalat med pigmenteringar. Vill man göra det så finns PÜR Correcting Primer Dark Spot Corrector.. Den tror jag du kommer bli riktigt nöjd med! Allt gott! Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.