Brun utan solGuider, tips & kunskapTestat

Brun utan sol tips

Brun utan sol tips

Hello!

Nu drar det ihop sig till midsommar! Jag ska fira med ett gäng vänner i Skillingaryd en bit utanför Jönköping och ska snart iväg och köpa blommor till något slags försök till en krans =)

Sedan blir det till att börja med de andra förberedelserna. Sköööönhetsförberedelserna. Peeling och mask, inpackning och piffning. Och som grädde på moset försöka liva upp min hud som jag inte vill går ton i ton med min vita klänning. Om du ska göra detsamma tycker jag att du ska läsa vidare för att läsa min bästa guide till hur man lyckas med brun utan sol, och tro mig, jag har haft många bleka år på mig att testa och misslyckas.

Jag kommer köra på en ny favorit från Marc Inbane. Jag ska erkänna att jag varit lite rädd för brun utan sol- sprayer förr. Dels för att de i min ögon gett väldigt mycket färg, som på mig ser väldigt onaturligt ut. Dessutom har jag känt att jag inte riktigt haft så bra kontroll på spray som med olika cremer. Men Marc Inbane är något helt annorlunda! När vi var på Hud-och kosmetikmässan förra året såg jag att alla mina kollegor i branschen samt leverantörer drogs till Marc Inbanes monter, likt ett hypnotiserat lemmeltåg. Alla bah ”Andrea, ni bara MÅSTE ta in Marc Inbane till er, det är alltså det bästa!”.

Sagt och gjort, jag testade Marc Inbane Spray Tan och blev så himla positivt överraskad. Dels så reagerar den med din hud, så du får din egen personliga bruna nyans vilket gör att den ser väldigt naturlig ut. Dessutom så klibbar den inte och torkar supersnabbt, utan att lukta. Nu skojar jag inte, min syrra fick sniffa på mig sist jag sprayade och ingen av oss kände någon obehaglig typisk brun utan sol doft.

Jag har än så länge bara använt den på kroppen, och då har jag använt mig av deras vante. Det bästa är att spraya i vanten och sedan applicera på huden, för då vet man vart man får färgen plus att det inte kommer så mycket på golv, väggar etc. I ansiktet är det bäst att spraya ett tunt lager och massera in det med Marc Inbanes borste för att få det jämnt och fint.

Men så var det ju grejen med hur man ska förbereda sig och HUR i hela friden man gör för att det inte ska bli randigt, fult eller flammigt. Det har jag skrivit om tidigare i detta inlägg, ta en kik vettja!

Stor kram och ha en fin midsommar!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.