I Andreas liv...

90-tals festival coming up!

90-tals festival coming up!

Somliga av mina vänner säger att jag har fastnat i det förgångna. Iallafall när det gäller musik, och det kanske ligger en gnutta sanning i det. Jag lyssnar gärna på playlists så som ”golden oldies” och ”systrar som älskar 90-talet”, och om jag kan få tag i en cd-spelare och spela mina brända skivor från back in the days är lyckan gjord.

I skrivandes stund är jag på väg till Helsingborg med mina systrar för årets höjdpunkt, konserten ”vi som älskar 90-talet” och jag ska få höra två av mina absoluta favoritlåtar (men också lite skämskuddelåtar) – Blue med Eiffel 65 (du vet den där, ”I’m blue dabedi dabeda”) och låten Equador med Sash! Det blir episkt.

Andrea Olofsson & Sofia Olofsson på festival, skönhetssnack.se
2018 års edition- i år blir det mer av allt!

Nytt för i år är att lelle grisen Olivia Olofsson, den yngsta i syskonskaran ska följa med och då blir det ingen halvmesyr. All in på kläder, hår och makeup, förberedelserna är går ända ner till neonagellacken och splitternya Buffalos.

Men så kommer vi till det roligaste, hår och makeup. 90-tals hår kan ju vara så mycket. Alla Spice Girls-looker med breda slingor som Geri, två bollar (eller mer som torn) fram i håret som Mel B, tofsar som Emma eller stram svans som Mel B. I lite samma stil gick Gwen Stefains knoppar över hela huvudet. På andra sidan skalan finner vi Pamela Andersons sexiga svall, lite mer lockburr à la Mariah Carey och icke att förglömma, Jennifer Anistorns ikoniska uppklippta, axellånga hår.

Gwen Stefani. Bild och mer inspo från denna sida.

Beslutsångesten…Det kommer nog bli någon boll eller tofs av något slag, kanske en scrunchie?

Det som är positivt att mycket som var trendigt då har fått en revival nu, så det är inga problem att hitta rätt look.

I år ska jag även maxa makeupen, något i stil med detta. Hittade en bra tutorial där Nathalie Berzelius och Marie Serneholt har skapat en 90-tals look. Givetvis är Marie snyggare än allt som var på 90-talet, så jag kanske drar på med lite brunare läppar så det verkligen syns att man går all in =)

Hoppas du också får en fabulös helg!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.