I Andreas liv...

90-talslooken 2019

90-talslooken 2019

Min man brukar undra ”du vet att du var max 11 år gammal under 90-talet va?”. Ja, det är korrekt, men 1. Vi hade ändå skivorna 2. Den är fortfarande bra. 90-talsmusiken.

No Doubts album ”Tragic Kingdom”, som innehåller den ikoniska ”Don’t speak” kom ut 1996. Då var jag sju år gammal och jag kommer så väl ihåg att jag var med pappa på skivbutiken Megahertz (åh, nostalgin, tänk när man fick gå in där och provlyssna i lurar…). Då visste jag inte vad bandet hette eller vad låten hette, så jag fick helt enkelt sjunga låten (med min bästa 7-åringsengelska) för killen på Megahetz.

1997 kom Aqua ut med sitt första album, och då var jag en van skivhandlare. Samma år grundades Vengaboys och kom 99 ut med ”Boom Boom Boom” – så JA, jag har minsann också uppskattat 90-talsmusik när det faktiskt var 90-tal.

Men, vi var bland de yngsta på festivalen då många som var där faktiskt var vuxna på 90-talet och har festminnen till Antiloop. Det har jag med, men kanske inte just på 90-talet 😉

Det spelar dock ingen roll, för detta var ett jippo utan dess like med mängder av glada och 90-tals utsmyckade personer. Och det är så roligt att se hur alla tolkar det, vissa gör grunge, andra all in på Spice Girls-looken och så finns det också 90-tals hip hop looken.

andrea makeup 90-tal
Sedan åkte glittret på…

Looken jag körde för dagen? Ja, det blev någon slags neon- tofs- cargo- pants- magtröja- magväska- potpurri ihop med makeup som var lite extra festlig. Olivia gjorde makeupen, och har var mer inne på enhörning än 90-talssotat, så så fick det bli 🙂 I början på dagen hade jag iallafall 90-talsbruna läppar.

90talsfestival skonhetssnack.se IMG_3185
Gölligaste sällskapet

Vilka artister var bäst då?

90talsfestival skonhetssnack.se IMG_3885
Vengaboys in action

Cascada, Aqua (Lene, hur GÖR hon?! Så bra, så snygg), Da Buzz (visste ni att de har en buss i Karlstad uppkallad efter sig, för de kommer därifrån. Du fattar, Da Buzz haha). För övrigt är sångerskan i Da Buzz så begåvad, något man inte tänker på när man hör någon av deras dängor på radio). Och Vengaboys, de är duktiga på att göra show, även om deras lineup kanske inte är så maffig 😉

90talsfestival skonhetssnack.se IMG_3900
Antiloop

Nu har jag varit i två år, så vi får se om det kommer någon nästa år som skulle göra att jag vill gå igen. Jag sade att jag fått nog första gången men sen kom Cascada samt Sash och då var jag tvungen.

Kan varmt rekommendera denna folkfest för den som vill ha en trip down memory lane ihop med varm cider och langos 😉

Kram heeej

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.