BorstarFilmerMakeup

Borstbonanza från bareMinerals

Borstbonanza från bareMinerals

bareMinerals släppte precis ett gäng nya borstar för ansiktet, och jag har haft förmånen att testköra dem några månader. De nya borstarna är i syntet och är himla snygga! En fröjd att plåta =) Jag tänkte att jag går igenom dem här och tipsar om min favorit bland nyheterna. Lägger även med lite filmklipp från bareMinerals så du kan se dem live!

baremInerals supreme finisher | skonhetssnack.seFörst ut är bareMinerals Supreme Finisher Brush som är en puderborste, och passar till alla typer av finishing så som highlighter och puder.

Sedan har vi min favorit, bareMinerals Beautiful Finish Brush!

Den har högre kanter så den enklare ska kunna samla upp produkt som lägger sig på sidorna när man använder exempelvis en vanlig kabukiborste. Den är superlen och härlig, och lätt en av de snyggaste borstarna jag sett.

bareminerals beautiful finish brush from above|skonhetssnack.sebareminerals beautiful finish brush|skonhetssnack.sebareMinerals beautiful finish brush_|skonhetssnack.se

Vi går vidare till bareMinerals Bloomimg Blush Brush en rougeborste vars strån sitter tätt så här får man akta sig så man inte tar för mycket produkt. Lite räcker långt!

bareMinerals blooming blush brush from above|skonhetssnack.sebareMinerals blooming blush brush side|skonhetssnack.se

Nästa i raden är bareMinerals Complexion Perfector Brush som är en borste perfekt till flytande foundation eller concealer. Själv använder jag den faktiskt till min cremehighlighter, då man med denna pensel enkelt kan applicera produkt på både kindben, i alla skymslen och vrår kring ögonen och på amorbågen.

bareminerals complexion perfector from above|skonhetssnack.se bareminerals complexion perfector side|skonhetssnack.se

Sist men inte minst har de lanserat bareMinerals Seamless Shaping Brush som är tänkt till puder, bronzers och highlighter/randiance-produkter.

bareminerals Seamless Shaping Brush|skonhetssnack.se

Hoppas att detta gav dig lite mer information om de nya borstarna. bareMinerals har ju ännu fler borstar, kika på dem alla här>.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.