KroppsvårdTestat

Clarins Body Smoothing Moisture Milk Limited Edition

Clarins Body Smoothing Moisture Milk Limited Edition

Hörrni, idag vill jag bara slänga in ett tips på en helt grym body lotion! Clarins har kommit med en Limited Edition variant, som heter Clarins Body Smoothing Moisture Milk 400 ml. Den är stor, den doftar gott och den går snabbt in i huden. Helt sjukt bra!

Clarins har ju sedan tidigare haft sin storsäljare Clarins Body Moisture-Rich Body Lotion i en stor variant några gånger om året, men det är slut med det nu. Den kommer bara finnas i den lilla storleken, medan då den här nya kommer komma några gånger per år istället.

Clarins Body Smoothing Moisture Milk 400 ml, skonhetssnack.se IMG_1329

Clarins Body Smoothing Moisture Milk 400 ml, skonhetssnack.se IMG_1341

Det är min nya favvobodylotion, då den så snabbt går in i huden och den doftar himelskt. Neroli är det som det står att den doftar. Tror vi sålde 30 stycken i ett bräde när den lanserades för alla i personalen köpte med sig en hem. En succélansering från Clarins helt enkelt.

Så Clarins Body Smoothing Moisture Milk 400 ml är ett hett tips för dig som vill testa något nytt till kroppen. Fem av fem toasters!

Kram kraaam

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Sådana tips gillas – jag kör med Biotherms lait coporel idag men ska absolut testa detta tips. Har en fråga – jag är 35 år och har börjat få lite linjer runt ögonen. Finns det någon grym ögonkräm jag ska satsa på? Kör med Biolines hudvård i övrigt…

    1. Hejsan Emma! Vad kul! Ibland får man testa nytt, och så kan man gå tillbaka till det gamla om man inte gillar det =) Gällande ögoncreme finns det några favoriter när det kommer till linjer: Bioline De-Ox Eye/Lip Cream Intensive Correction, Exuviance Age Reverse Eye Contour, Beauté Pacifique Enriched Vitamin A Anti-Wrinkle Eye Creme och Verso Super Eye Serum. Nu när solen kommer tycker jag att Biolines variant är ett toppenalternativ, då den är full med c-vitamin och antioxidanter som skyddar huden. Lycka till! Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.