Hudvård, Rengöring

Nya rengöringar från Cremorlab

Cremorlab cleansers, skonhetssnack.se IMG_0779

Cremorlab är ett av mina favoritmärken inom K-beauty. Behagliga dofter och fantastiska formuleringar med deras unika thermalvatten. Nu har de äntligen släppt rengöringar! Så jag tänkte guida dig genom deras rengöringsserie idag, häng med!

Cremorlab T.E.N Cremor Gentle Foaming Cleanser

Först ut är Cremorlab T.E.N Cremor Gentle Foaming Cleanser.

Detta är en regelrätt skumrengöring, som passar alla hudtyper. Den innehåller vårdande Aloe vera, grönt te och algextrakt men doftar lätt av ros.

Den kommer ut som en skumboll i handen.

Och blir krämig och skön på huden.

Cremorlab Spa Thalasso Foam

Next up är Cremorlab Spa Thalasso Foam. Detta tycker jag är den mest intressanta rengöringen hos Cremorlab, då den är i lerform. Den passar en kombinerad till fet hudtyp då den är djuprengörande och lätt peelande.

En klick lerrengöring!

Som du ser är det små, små korn i rengöringen. Dessa ska ha försvunnit helt innan du applicerar rengöringen i ansiktet.

  

Såhär ska det se ut när du lägger den i ansiktet! Det är havssalt i som har den exfolierande effekten. En dunderrengörande rengöring helt enkelt!

Cremorlab T.E.N Cremor Refreshing Cleansing Gel Oil

Sedan har vi min favvo, Cremorlab T.E.N Cremor Refreshing Cleansing Gel Oil. En lättflytande gelé som blir till en silkeslen olja på huden. Denna är utmärkt att använda som ett första steg i en dubbelrengöringsrutin. Innehållet är termalvatten, jättenattljusolja ,squalane, moringaolja, sheamsör som löser upp smink och oljebaserade orenheter. Jättenattljusoljan har även en antiinflammatorisk effekt. Rengöringen är mjukgörande och otroligt rik på essentiella fettsyror. Me like!

Cremorlab cleansers, skonhetssnack.se IMG_0779

Cremorlab T.E.N Cremor Cleansing Veil

Sist men inte minst har vi Cremorlab T.E.N Cremor Cleansing Veil. Det är rengöringsvipes för ansiktet, där en till två servetter tar bort smink och orenheter i ett nafs. Perfekt på resa eller när du inte har tillgång till vatten. Jag tycker även denna typ av rengöring är skön att ha som första rengöring, för att sedan följa upp med din vanliga vattenbaserade rengöring. Förutom termalvattnet och aloe vera finns där lugnande egenskaper från kamomill och grönt te. Helt ljuvliga.

Där fick du en kort och koncis genomgång av Cremorlabs rengöringar, vill du läsa mer om Cremorlabs övriga produkter har jag skivit ett inlägg om dem här.

Kram!

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.