BB & CC CreamHudvårdTestat

Testat: Clarins BB-Cream i nya nyansen 00 Fair

Oftast blir jag glad när jag testar produkter. Ibland blir jag likgiltig, men ändå oftast glad. När det gäller BB-cremer har jag hittills väldigt ofta faktiskt blivit ledsen. Jag behöver inte ens testa dem, jag vet ju redan innan att de flesta inte är för mig (megasorgen då de är helt fantastiska, och jag så gärna vill ha dem). Speciellt ledsen blir jag när det är nyanser som heter Light, men så är de ändå inte så pass ljusa så att jag (och mina bleka medsystrar) kan ha den.

Några som bör nämnas som faktiskt funkar oerhört bra på blekfisar är Jane Iredales BB-cream i nyansen BB3, Pürminerals CC-cream i nyansen 01 light, och så denna här nyheten: Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF 25 00 Fair. Av dessa anser jag att Pürminerals är ljusast (mest rosa) och sedan kommer Janes som jag tycker är ganska neutral och ”mörkast” av dessa är Clarins variant (men alltså inte mörk, men du förstår vad jag menar).

clarins_bb_tube

Idag har jag haft den hela dagen, och tycker den sitter förvånansvärt bra. Medeltäckning i mina mått mätt (Janes Iredals och Pürsminerals ovan är mer täckande, full täckning skulle jag säga där. Jag skulle dock inte använda den här istället för en dagcreme (trots dess återfuktande egenskaper), utan mer som en foundation med lite extra götta i =)

clarins_bb_s

Här har jag lagt på alla nyanser av Clarins BB-cream (kanske tillräckligt för en hel vecka, så dryg är den). Dock blir nyanserna lite annorlunda när man har applicerat dem tunnare i ansiktet i vanlig ordning.

Så stor tumme upp för Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF 25 00 Fair! Jiiiihooo!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.