Testat

Fredagstips! Äntligen en rolig duschgelé

I have a confession to make.

Jag är så oimponerad av duschcremer och geléer. Det är den produkt som jag alltid går förbi i en butik med nya märken, och stövlar raskt vidare till något mer intressant (typ cremer, serum, ja till och med body lotions). De enda som jag någonsin gillat är en supergammal från Kanebo som var så stark i färgen så man kunde måla med den på insidan av badkaret med mammas maskpenslar (om hon var glad? Skulle inte tro det) samt Alguaromes från Decléor, för den kan man verkligen bli sådär Vicks Blå pigg av när man andas in.

Men sedan är det tomt.

Missförstå mig rätt, jag är fortfarande av den åsikten att man ska ha bra kvalitet på sin duchcreme, så den inte torkar ut. Jag använder såklart bra grejer. Men lite på samma sätt som man vill ha den bästa biltvätten till sin bil, inte för att man nödvändigtvis vill, utan för att man vill att den där bövlans bilen ska se så snygg ut som möjligt, så länge som möjligt. Som med huden.

Tills… den HÄR kom in i mitt liv!

Peter Thomas Roth Mega Rich Body WashPeter Thomas Roth Mega Rich Body Wash.

Helt underbar! Doften är perfekt för den som delar badrum med en man, då den är perfekt unisex. Tycker ofta att unisex-produkter ändå alltid luktar mest maskulint, men den här ligger precis på den perfekta mittenlinjen. Inte blomma, inte gubbe. Fräscht är nog det rätta ordet (men inte bara nytvättat, lite  mer intressant). Vårdande med vitamin A, E och C, ja, det skadar ju inte. Grymt bra pris med, för en så bra produkt.

Så alla som vill bli extra rena på en freda…haffa den här.

Kram

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.