Hudvård

Superpriser på Decléor-kit!

Det senaste på hudvårdshyllan kommer från Decléor. I dagarna lanserades deras nya prova på-kit som innehåller allt du behöver för att kunna prova på en helt fantastisk hudvårdsritual med lyxiga produkter. Kiten är dessutom idealiska att ha med på resan!

Kiten finns i tre olika varianter:

Try Me Kit Harmonie Calm passar en känslig hud och innehåller rengöring, aromessence, dagcreme, nattbalsam och mask ur den bästsäljande Harmonie Calm-serien, som verkar lugnande, återfuktande och skyddande på huden.
Pris 225 kr
(ord. pris 750 kr)

Try Me Kit Aroma Pureté passar en kombinerad till fet och oren hud och innehåller rengöring, ansiktsvatten, aromessence, dagcreme och nattbalsam ur Aroma Pureté-serien, som balanserar talgproduktionen, motverkar orenheter och ger en förnyad hud.
Pris 325 kr
(ord. pris 520 kr)

Try Me Kit Hydra Floral passar alla hudtyper och innehåller rengöring, ansiktsvatten, aromessence, dagcreme och nattbalsam ur Hydra Floral-serien, som verkar intensivt fuktgivande och ger ny friskhet och lyster.
Pris 325 kr (ord. pris 600 kr)

 

 

//Ida, Marknadsansvarig

 

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.