BehandlingarHudoteket tipsarHudvård

Bli vårfräsch!

 

 

Att gå regelbundet på ansiktsbehandling är något vi alltid rekommenderar. Huden mår extra bra av att bli ordentligt rengjord  och att sen få rekommendationer om hur du ska sköta din hud hemma gör att du förlänger resultatet av behandlingen och du får en hud som strålar längre. Hur ofta man ska gå är väldigt individuellt beroende på vilka problem du har med din hud.

Har du inte några specifika problem rekommenderar vi att du kommer med 6-8 veckors mellanrum för att få ett fint resultat.

 

Just nu har vi kampanj på vår populära ansiktsbehandling Ansiktsbehandling compact. den behandlingen innefattar att huden blir både rengjord och vårdad. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga och porrengöring/massage av ansikte, hals samt avslutande mask. 50 min  Just nu  595 kr (ord. 695 kr)

 

Passa på att boka in din behandling och bli vårfräsch du med!

 

Ps. Du vet väl om att vi har internetbokning där du kan boka din tid i lugn och ro vilken tid som helst på dygnet samt betala behandlingen direkt. Du hittar bokningen i mitten på vår startsida.
Se här:

www.hudoteket.se

 

Trevlig helg! / Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.