BehandlingarI media

Hudoteket-makeover i Nöjesnytt!

I senaste numret av den lokala tidningen Nöjesnytt har Hudotekets stylist och frisör Sofie Enkvist gjort en fantastisk makeover på en tjej vid namn Katrin. Se den snygga före- och efterbilden nedan!

Katrin hade från början en ljus askblond ton med en mörkare utväxt. Sofie ville skapa en glammig ljusbrun ton på håret som kändes mer naturlig och började med att förpigmentera Katrins hår genom att färga in det i en guldig ton för att få ett mer jämnt och hållbart resultat. Sedan färgades en ljusbrun mocca-ton i hela botten och Sofie lade några tunna blekta folieslingor för att få mer levande färg och sedan samma färg som botten på längderna. Till sist satte Sofie i ett löshår med clips och gjorde stora, vackra lockar med en stylingtång. Färgerna som användes kommer från Matrix.

Sofie valde att lägga en naturlig makeup för att framhäva Katrins ansiktsdrag. På ögonen applicerades olika bruna nyanser tillsammans med en ljus beige för att få ett fint djup. Foundation och ögonskuggor är mineralmakeup från bareMinerals och Pürminerals. På läpparna har Katrin ett ljusrosa läppglans från Clarins.

 

 

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.